Spørsmål og tanker rundt podcasten min

God kveld! ♥ Før jeg setter i gang med pod-cast kjøret i morgen – så vil jeg gjerne høre litt hva dere tenker. Jeg har vært i gamet i 10 år nå, tenk på det. 10 år! Det har skjedd mye på den tiden. Med litt selvrefleksjon så sitter jeg igjen og tenker at det snart er på høy tid å vise mer av hvem Lene faktisk er. Helt helt inne på dypet, altså. Men er det en ting jeg vet alltid stemmer for meg så er det ; alt til sin tid. Man kan ikke gi av seg selv før man er helt klar for det. For 2-3 år siden begynte jeg å skrive bok, jeg hadde til og med kontrakt med forlag. Jeg prøvde å gi mitt ytterste – men det gikk ikke. Tiden var absolutt ikke inne for at jeg skulle dele av meg selv i en bok. Men jeg tror tiden er her nå – og da vil jeg gjerne begynne med pod.

Som jeg skrev i forrige innlegg, så må jeg begynne et sted. Jeg må lære mens jeg går. Jeg har en visjon og et mål med pod’en – men jeg vet at jeg kommer til og ville endre litt på det underveis. Hva som evt. mangler vil jeg finne ut underveis, hva annet trengs for at den skal bli “hel” – etc.

Min tanke med poden er som følger ;

En åpen og ærlig Lene. Utenfor komfortsonen og mitt livs største utfordring : Eksponere meg for offentligheten ved å tørre og være sårbar. Dele min historie, mine erfaringer og hvilke verktøy jeg har brukt for å løse problemer og utfordringer – og fortelle dere veien til mitt beste jeg.

Jeg har brukt mye tid på å ferdigstille konseptet til podcasten. Det er for så vidt ikke så vanskelig i seg selv – siden det er min historie jeg skal fortelle. Men det krever å grave på dypet etter svar, svar på hvorfor man er som man er – ting som kan ha skjedd som gjør at man er sånn. Det krever mye å finne ut hvor man skal begynne for å fenge lytterne – for å opprettholde interessen. Man blir jo nervøs! Nervøs for hvordan det vil bli mottatt – snakket om.. Dette er en helt ny arena for meg. Men en arena som skal vise meg, og ikke den Lene som man ser på instagram.

Dybde, sårbarhet, positivitet, engasjement, ærlighet, overraskende.. Jeg vil vise personlighet, karisma og humor, være uhøytidelig- og snakke om ting som er relaterbart for alle. Først og fremst vil jeg fortelle min historie – det vil si at flere av episodene er planlagt skal være kun meg som snakker. Dette er annerledes, det er nytt – jeg har aldri hørt en pod med én person som snakker før. Men jeg har tro på at det kan bli veldig bra! Jeg skal selvsagt ta inn gjester jeg også, som alle andre – men det blir på en litt annen måte. ♥ En måte som kan være nyttig både for deg og meg! Jeg vil at pod’en skal gi dere noe, at dere skal sitte igjen å tenke : Søren – idag lærte jeg noe nyttig som jeg virkelig vil ta med meg videre. Selvsagt i kombinasjon med humor, sladder og kos!

Så har jeg litt spørsmål som jeg håper dere kan svare meg på : 

 • Hva tenker du om å lytte til en pod hvor kun én person snakker? (Ikke i alle episodene altså)
 • Hva vil DU at jeg skal snakke om? Hva ønsker du å høre mer om?
 • Har du noen spørsmål som jeg kan ta opp i podcasten?
 • Hva skal til for at du setter av tid i din hverdag for å høre på podcasten?
 • Er du opptatt av å lære hvordan du kan tenke i forskjellige vanskelige og sårbare situasjoner? For at det skal bli enkelere å takle det?
 • Er du flink til å reflektere i hverdagen og opptatt av at du skal få en enda bedre livskvalitet, altså ta bedre valg for deg selv?
 • Hvilke type sladder er du interessert i å høre?! Dating, forhold etc .. ? Andre ting?

  Gleder meg til svar fra dere – dette vil hjelpe meg masse på vei!! Dere er grunnen til at jeg endelig tør å kaste meg ut i dette! ♥

12 Comments

 1. Spennende at du skal prøve deg på pod alene! Eneste jeg har hørt der det kun er en som prater er Sveriges «sommmerprat», der de fortelller sine historier, med musikk til. Tror det kan bli veldig bra, du er jo interessant å høre på. Du har god energi, og VELDIG viktig: du har en fin stemme og en flott dialekt. Finnes ikke noe verre å høre på pod med stemmer som irriterer
  Jeg personlig er mest interessert i å høre om «dine erfaringer» som har gjort deg til den du er! Da gjerne veldig konkret og ærlig, ikke sånn at du går rundt grøten, men sånn som er lett å kjenne seg igjen i. Også er det morsomt med litt sladder og hvordan singellivet er for en flott jente som deg, særlig i NY

 2. Hei! Tror podcasten din kan bli veldig bra.

  1. Jeg tror det kan væte behagelig å høre på en person så lenge du varier mye i emner du snakker om så alt ikke blir så ensformig.

  2. Tror de fleste ønsker å høre om hvordan det går med drømmene du har snakket om tidligere, NY, oppussing av boliger, dating og hva du generelt driver med.

  3. Kommer ikke på noe nå

  4. Tror mange hører på podcast i bilen, på bussen, på vei til jobb, på vei til trening osv.. dermed burde ikke podcasten være for treg. Jeg personlig rekker ofte ikke høre en podcastepisode der og da men hører i flere deler. Og da er det lurt at det ikke er veldig mye man må sette seg inn i for å kunne høre resten.

  5 og 6. Jeg tror mange vil sette pris på inspirerende ord, men tror ikke det vil være lurt å basere en podcast på dette da mange sikkert vil synes det er litt for kjedelig. Det kan fort bli litt som en forelesning dersom du alene skal snakke direkte til lytterne og forklare hvordan man skal få bedre livskvalitet osv.

  7. Dating og forhold er noe du ikke har snakket så mye om i det siste så det er nok alle interessert i! Snakk om hva du gjør i hverdagen, skal du på en spennende fest? Snakk om det! Bare en rolig helg med venner? Snakk om det! Vi hører ikke så mye om deg og din hverdag og hva du gjør lenger så tror mange hadde likt å høre mer om.

  Masse lykke til med podcast!! Jeg gleder meg masse til å høre:)

 3. ååå gleder meg veldig til å høre!!!! Har ikke hørt på en pod der kun én person snakker, men tenker det viktige er at innholdet er interessant så det er nok ikke noe problem.

  Vil gjerne høre om kjærlighet/kjærester, dating etc egentlig alt du har lært og erfaringer innenfor det tema. I tillegg synes jeg du alltid virker veldig selvreflektert og bevisst på egne handlingsmønstre etc, så vil gjerne høre om din “mentale utvikling”, og gennerelle tips/leveregler. Jeg er veldig opptatt av å lære om tankegang og hvordan å takle dette.

  Mtp sladder, synes jeg alt er gøy, men spesielt dating. Kan også være gøy med litt hverdagslig prat/sladder.

  Veldig kjekt å lese bloggen din!!Stå på!!

 4. Kristina

  Jeg kunne tenke meg å få tips i forhold til hvordan man kan lære seg å ta opp vanskelige tema, eller ta opp ting man gjerne reagerer på med for eksempel kjæreste, venner, etc, når man er en person som er veldig konfliktsky og redd for å tråkke noen på tærne..:)

  1. Benedikte

   Helt enig – dette vil jeg også høre om:-)

   Gleder meg skikkelig til å høre på podden din! Blir superbra:)

 5. Jag skulle vilja höra om förhållanden/dejting, typ att du delar med dig av dina tidigare erfarenheter och sådär, tankar om att vara singel osv :) kram ifrån Sverige som har följt dig sen 2012 <3

 6. Birgitte

  Gleder meg veldig til å høre! <3 Kunne tenke meg å høre om hvordan man kan takle vanskelige situasjoner på en god måte og å øke livskvalitetet som du skriver, i tillegg til morsomme historier og gjerne om dating og singellivet!

 7. Hei,
  Min mening er at ved å stille alle disse spørsmålene og snakke så mye om poden som du skal lansere så setter du så høye forventninger hos oss lyttere.
  Kan du ikke bare positivt “overraske” oss, og heller be om tilbakemeldinger og retning skuta skal kjøre underveis. For ja jeg tror at det heller er bedre at vi lyttere ikke har så høye/mange forventninger og heller blir positivt overrasket (f.eks slik de fleste var med Jan Thomas og Einar sin Pod). Jeg føler det blir så altfor mye snakk fra din side, så mye snakk om at du skal vise oss hvem Lene er. Har lest bloggen din i mange år og det er alltid den setningen som går igjen og igjen. Det ender som regel bare med skuffelse. Håper du forstår hva jeg mener og hvor det kommer fra. Dette er kun en konstruktiv tilbakemelding fra meg. Jeg vil veldig gjerne lytte tildin pod, nettopp fordi jeg er nysgjerrig og liker deg som person.
  Lykke til!<3

 8. Gleder meg til å høre. Et spørsmål jeg aldri selv har blitt klok på: når vet man at nok er nok og at forholdet ikke kan «reddes»? Hvilke følelser har du hatt når du har tatt steget og faktisk gjort det slutt med en kjæreste?

 9. kristiane

  Hei <3
  Jeg er egentlig ikke så glad i pod, og det er vel fordi jeg ofte syntes det blir mye vas og fjas – uten noen sammenheng. Derimot hvor det blir fortalt om noe eller at man holder seg til et tema av gangen, liker jeg veldig godt. Og da tror jeg heller ikke det er noe problem at det kun er en person som skal snakke. Det kan jo være mer "beroligende" å høre på, om du forstår hva jeg mener.

  Jeg liker at du tar opp ulike temaer og synspunkter på hvordan ting skjer i livet. Alt fra det å lage mat og shoppe, til å ta avgjørende valg for fremtiden mtp egen karriere og valg for hvordan du trives best med deg selv – uavhengig om du er i et forhold eller alene.
  Husker du skrev om at du ville ta et coaching kurs eller lignende, hvordan har dette gått? Også veldig interessant å høre om hvordan du jobber med oppussingsprosjektene du har hatt og hvordan dette påvirker deg på ulike måter.

  Gleder meg til å høre på podden din! <3

 10. Har du hørt noen av Oprah – Masterclass podden? :)
  De er litt sånn som du beskriver, en berømt person som sitter å snakker alene og forteller sin historie. Dette blir kanskje litt likt som det? Jeg syns flyten i de poddene er veldig fin, så sjekk ut hvis du vil ha litt inspirasjon til hvordan du kan kjøre en hel podcast hvor bare du snakker:)
  Jeg tror dette blir kjempe bra! Gleder meg <3

 11. Min mening er at det bør gå helt fint at det bare er du som snakker i løpet av en episode. Tips; tenk over- og forsøk å unngå at det blir for mye “fjas”. Jeg syns ikke det er godt å høre på en lang episode hvis det blir påtatt latter etter hver setning eller at man skal prøve å være morsom og tullete i hvert avsnitt. Typ at man egentlig er litt nervøs og man forsøker å dekke det bak fjas.
  Veldig interessert i selvglede og måter man kan styre egne tanker på for å få det best med seg selv. Gode grep for å ta kontroll over eget liv og oppnå suksess er alltid spennende å få input om. Sladder er gøy, så lenge man får hele historien fra A til Å – ikke bare fra A til B. Hva skjedde meg NY-planene? Hvorfor velger du å være så privat? Hvorfor velger du å “vise offentligheten” hvem du liker så godt på instagram (tidligere og ny date) hvis du egentlig jeg ikke ønsker oppmerksomhet rundt det? Hvordan gikk coaching-kurset du snakket om? Hva slags tanker gjør du deg før du legger ut bilder av deg selv på instagram ? Hvor viktig er det for deg å være vellykket på alle plan? Er det sårt for deg at du ikke har egen familie enda, eller er det noe som ikke er så viktig på dette stadiet i livet? Hvordan sparer du pengene du tjener – typ aksjer, investeringer, boligkjøp… ? Selv har jeg et turnusliv, så for meg er fridager tid til podcastlytting. Gjerne mens jeg går tur, vasker huset eller bare slapper av hjemme. Prioriterer pod framfor TV/serier lett. All lykke til med gjennomføring og lansering av pod!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *