Snadder til høstgarderoben

Annonse i samarbeid med NA-KD

Hei fra høstkalde Oslo ♥ Mandag og klar for enda en ny uke med masse gøy på agendaen, starter uken med å dele noen dryss av klær som kanskje kan inspirere dere til å fylle på garderoben litt. Denne lille “haulen” består av basic plagg som fint kan kombineres sammen, og med andre ting. For meg er det viktig å ha de “nøkkel” plaggene som man alltid kan føle seg vel i og som er enkle å slenge på seg til alle mulige farge-kombinasjoner. Alltid når jeg er usikker på hva jeg vil ha på meg, og har tidspress, velger jeg alltid enten en jeans, eller en skinnbukse kombinert med enten topp eller t-shirt og en skinnjakke eller en blazer over. Det er ALLTID safe ♥ Og veldig greit å ha slengende i skapet. Man trenger nødvendigvis ikke så mye klær om man har basic som går til alt, det er ihvertfall mitt mindset (selv om jeg har mye klær så bruker jeg nesten alltid bare basic klær – med noen tvister av spennende spiss-produkt) Here we go! Og ps ; Med koden ORVIK15 får dere 15% på absolutt alt fra NA-KD.COM

Først en fantastisk COOL Levis´ modell. Elsker vasken, fit’en er råfin, den er komfortabel (stretchy) og sitter som et skudd i stumpen! Superfin å kombinere enten med en enkel tubetopp eller hvit t-shirt. Skal ikke mer til, for å få en ganske HOT look.


Levis jeans her / Hvit t-shirt her

Skinnbukser er livet om dagen – de har jeg mange av, og som regel ender jeg opp med det når jeg skal i middager, lunsjer, eller ut. En skinnbukse er liksom alltid “det lille ekstra” Kul med både t-short, topp og ikke minst – en oversized blazer. Og denne blazeren er NYDELIG i fargen.

Skinnbukse / Blazer

Enkle tubetopper har også blitt en favoritt om dagen.

Beige tubetopp / svart tubetopp / skinnbukser

Jeg har fått totalt-hekta på litt lengre skinnjakker med belte i livet om dagen, synes det er så sexy! I svart – og så fant jeg en i tidenes flaskegrønne farge. ELSK, den skiller seg ekstra ut og er dødsfin til en svart jeans eller bukse.

Jakke her

I tillegg til skinn og jeans så er jeg glad i bukser som skiller seg litt ut. Som denne creme-fargede buksen med splitt fremme. Den sitter som et skudd i livet og bak i rumpa, samt at den blir litt mer rocka siden den har splitten fremme. Et par sexy boots og en enkel topp og blazer så er du good to GO på det meste.

Lys bukse her

Og sist men ikke minst denne elskverdige boblejakken. Detaljene på den, fit’en og fargen. SUPERB!

Bobblejakke ♥

Håper dette innlegget kunne være litt til inspirasjon! Ønsker dere en fin høstkveld videre ♥

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *