Helg- og nymalt leilighet

Annonse i samarbeid med Flugger


God fredag ladies ♥ Når jeg kom hjem fra Frankrike, kom jeg hjem til nymalt leilighet. Jeg var så utrolig spent på hvordan fargen var så jeg turte nesten ikke gå inn i stuen, det ble med lukkede øyne faktisk. Men åååhhh når jeg åpnet de fikk jeg den umiddelbare følelsen av at YES – det kunne ikke blitt finere. SÅ fornøyd!

Jeg har fått hjelp av Flugger til å mikse min egen farge som jeg har valgt og kalle Soft Fall. Det navnet synes jeg passet så fint til denne fargen. Nå går vi høsten i møte, og lune, naturfarger synes jeg er så innmari delikat og varmt. Den er så fin i dagslys og på kveldene er den helt magisk. Jeg kan ikke få sagt nok hvor fornøyd jeg er med dette valget. Fargekode ; IN-893 Soft Fall fra Flugger. Og jeg har helt matt.

Viola! Fra hvitt – til sandaktig kamelfarge ♥

Super super lekkert synes jeg. Fint til hvitt, til svart, til gull.. Og generelt så passer den helt perfekt til møblene.

Nå er jeg spent på å høre hva DERE synes?

22 Comments

 1. Lekkert, Lene

 2. Det ble super fint, passet veldig fint i din leilighet med møbler og interiør :-) Very cozy, lunt og hjemme koselig ble det, godt valg :-) Nå venter jeg spent på en bestilling fra din smykke kolleksjon, SÅ mye fint :-) God helg ❤️

 3. Så nydelig og behagelig farge! Funker den mot tak/lister i bomull/egghvit?

 4. Sara Katrin

  Veldig fin farge. Kunne hatt det i en gang eller på et soverom i ett fremtidig hjem neste år.
  Har du sett fargen Free Spirit fra Jotun?? Den er sykt fin! En av de nyeste fargene til Jotun!

 5. Nydelig! Mye finere enn hvitt :) Hva er NCS koden på fargen du har lagt?

 6. Finere uten hvite vegger, men ikke en farge jeg selv hadde kjøpt

 7. wow!! det ble utrolig fint!!

 8. Martine J

  Wow! Så lekkert! Har du solgt den store gubi bordet?

  1. Martine J

   Det*

 9. Hei <3 Jeg får ikke rabattkoden til smykkekoleksjonen din til å fungere. Er den utgått?

  1. Lene Orvik

   Hei, nei den skal vare ut idag? <3 Du er inne på den norske siden?

   1. Ja, jeg prøvde koden på begge sidene :/

   2. Lene Orvik

    Så rart. :-( Så da fikk du ikke handlet noe til slutt? Er dette mail adressen din? Så skal jeg se om jeg får fikset en kode til deg <3

   3. Ja, det er det <3

 10. Har du noen gang vært inne på tanken om å jobbe med musikk? Du er jo helt fantastisk flink til å synge! Du har jo også “hele pakka” i forhold til å kunne slå igjennom som artist, tenker i alle fall jeg ❤️

  1. Word <3

 11. WOW, jeg elsker det! Trodde ikke leiligheten kunne bli finere, men synes faktisk den ble det <3

 12. Syns det var finere som det var, sorry men blir så lei sånne farger på veggene
  Men ellers så er det jo veldig fint, elsker bordene

  1. Lene Orvik

   Hver sin smak :-) Jeg liker begge deler men denne blir så fin til høsten <3

 13. Perfekt. Passet veldig bra synes jeg, leiligheten virker mye lunere. Bra valg.

 14. Men skal ikke du selge leiligheten ?

  1. Lene Orvik

   Jo :-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *