Uken for å prøve nye ting!

Denne uken har jeg virkelig fått ånden over meg hva gjelder å prøve nye ting. Jeg tror jeg innerst inne prøver å forberede meg til NY ved og utfordre meg selv litt hver eneste dag. Oppholdet i NY kommer til å bestå av mye trening, i alle former – og da er det greit å prøve litt nytt i forkant. Jeg er mye på Barry’s (som jeg elsker) og mye på SATS. Dog kan jeg synes at og trene “alene” kan bli litt kjedelig i lengden. På mandag gjorde jeg kardio, og i går prøvde jeg min aller første time med Yoga! WOWSA, så positivt overrasket jeg ble! ELSKET det. Ble typ “salig” i kroppen etterpå, så mye bøy og tøy, samt det å styrke kjernen og øve på balansen. Jeg kjente jeg ble bitt av basillen etter første time, SÅ DEILIG! Jeg er faktisk overraskende myk, så dette kan bli bra til slutt.

Treningtøyet er fra Reebok.

Når jeg først var i gang med å prøve nye ting i går, følte jeg for å gjøre noe helt nytt idag også! Så jeg meldte meg på en “Megaformer” time hos Core Balance på Majorstua. Ante ikke hva jeg gikk til, men gud så tungt! Hoi hoi, jeg skal tilbake – og da skal  jeg teste Core Sculpt. Nå er det vel snart på tide og prøve pilates og? Så inspirerende og deilig med nye ting! Så om du føler at treningen går litt i det samme – prøv noe nytt! ♥

Ellers er det bare å rope ut om det er noe annet dere mener bør prøves ut?! Jeg er klar for å teste det meste! Tommelen opp for nye ting!

Core Balance på Majostua, er så fint der. Man får lyst å være der hele dagen ♥ 

I skrivende stund er jeg og Espen på Amerikalinjen og spiser lunsj på Atlas. Kan absolutt anbefale  Cæsar salaten!

LOVE

20 Comments

 1. Pernilla Schultz Degerstrøm

  hva heter tightsen? finner den ikke på reebok sine sider skikkelig fin!!

  1. Lene Orvik

   Aner ikke dessverre :-( Kjøpte den hos Intersport <3

 2. Du må prøve Build n Burn på Sats! Ganske likt Barrys, bare enda bedre:)

  1. Lene Orvik

   Er det det?? Hvilken Sats mener du da? Og hvilken instruktør? Jeg har noen favorittinstruktører på Barrys, det skal litt til for å slå deres timer ass :D Hehe..

 3. Hvilken størrelse har du i tightsen? :) Tenkte å kjøpe en sånn selv, men er usikker på om jeg skal velge S eller XS :D

  1. Lene Orvik

   Jeg har xs i denne <3

 4. Elsker spiriten din! Akkurat hva jeg trengte å lese

  1. Lene Orvik

   Så deilig! Let’s work it girl! <3

 5. Hei lene! Den hvite fargen på veggene dine i leiligheten, er det klassisk hvit? :)

  1. Lene Orvik

   Hei hopp! YES. Det er klassisk hvit <3 Matt!

 6. Så utrolig flott du er Lene. Gleder meg så til å følge reisen din i New York. Så gøy at du følger drømmene dine.

  1. Lene Orvik

   <3 Tusen takk Tonje!! <3 Gleder meg!

 7. Aaah, sånt paradis <3

  1. Lene Orvik

   Nydelig <3

 8. Syns du virkelig at BaliBody sine lotions/kremer er like bra som instagram skal ha det til? Bedre enn andre solkremer osv? Fikk du de sponset? <3

  1. Lene Orvik

   Nå har jeg bare brukt oljen enda :-) Liker den veldig godt. Ikke sponset nei <3

 9. Hvilken barrys trener du på? Og hvilke instruktører? Trener selv på den i Parkveien og er usikker på hvem som er «best» :)

  1. Lene Orvik

   Barcode :-) Erik, Christian og Stine H er mine favoritter <3

 10. Hei Lene, i New York måå du teste ut Rumble Boxing!! Der likner litt på Barrys, bare at de har byttet ut mølla med boxing bags. Helt sinnsykt gøy!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *