Tulum <3

Hei ♥

Tenkte jeg skulle  gi en liten lyd fra langt borte. Vi nyter hvert sekund av hvert minutt, hver morgen, hver kveld, hver eneste morgenkaffe, hver eneste glimt av den vakre fargen i sjøen  – alt! Vi er så heldig! Nå har vi vært her fire hele dager, og har ni(!!) igjen, og DET gjør meg lykkelig! Jeg kan ikke forklare det helt, men intet sted er som Tulum, Maria elsker det også. Det er godt å forsvinne fra verden hjemme litt.

Current view fra sengen akkurat nå!  

Se fine teltet vårt! Det beste med det er nok utsikten fra sengen, og dusjen ute i det fri!

Bassengområde og beachen på hotellet. Hello!

Nå bor vi på verdens deiligste resort, Habitas. De første dagene bodde vi på Papaya Playa project  – og begge steder er like deilige, på forskjellige måter ♥ Vi soler oss, slapper av, ler MYE, sover mellom 8-10 timer hver natt og bare later oss. Maria er min beste reisepartner, vi går som hånd i hanske på tur. I kveld skal vi prøve oss på litt “party” på Casa Jaguar, torsdager der skal visst være veldig bra! Spent på å se hvordan det går, for vi har vært i seng relativt tidlig siden vi kom, hehe.

For hyppige oppdateringer kan dere følge med på instagram,  jeg tror ikke jeg kommer til å ta frem macen så ofte de neste ni dagene :D <3

Igår var vi på et hotel som heter Nomadé og solte oss på beachen der, er så fint!

Lunchspot på Nomadé. Som dere ser så er det så dreamy her!! ♥

Takk for at dere følger, og leser!

45 Comments

 1. OMG bikinien hvor er den fra?

  1. Lene Orvik

   Lahana swimwear :-)

 2. Såå fin du er, Lenemor. Herremin for et deilig sted! ❣️ Nyt det til det fulle og kos dere masse masse! Bare en smuuule misunnelig.

  1. Lene Orvik

   <3 Tusen takk fineLisa <3 God uke!

 3. Har du selvbruning eller spraytan her eller er det naturlig farge? Du så ihvertfall sinnsykt fresh ut (!) og jeg vil gjerne vite hvilken selvbruning du evt har på her som funker på stranden og i havet. Kos deg masse på ferie <3

  1. Lene Orvik

   Hei, dette er naturlig farge :-) <3 Klemmer og tusen takk!

 4. Ser helt nyyydelig ut der, kos deg max :-)

 5. Hvordan styler du håret på det nederste bildet? Så fint!!

  1. Lene Orvik

   En syltynn krølltang <3

 6. Hei ☺️ jeg skal i bryllup og tenkte ha på den grønne korte kjolen fra by malina , har du noen tips til hvordan jeg kan style den? ✨

  1. Lene Orvik

   Hei! Hvilken grønn mener du? Den med rysjer? <3

   1. Ja<3

 7. Er Maria singel? :)

  1. Lene Orvik

   Hehe, hun er gift <3 :-)

 8. Christine

  Hei Lene! Håper du koser deg på tur. Hva er det som er positivt og negativt om de ulike hotellene? Du nevner Habitas og noen andre? Hadde vært heeelt supert å fått en tilbakemelding på det da jeg og min samboer vurderer en tur hit! Ser jo helt magisk ut :)

  1. Lene Orvik

   Hei! <3 Jeg anbefaler både Habitas, Papaya Playa, Nomade – det er de jeg har bodd på! Spørs helt hva dere ønsker? <3 Dere må ta turen, helt klart :-)

 9. Du snakker om privatliv, men de siste instabildene der du blandt annet deiger deg på madrassa og strutter med rumpa, og med innsyn “rett hjem” viser at du har null selvrespekt.. Også de undertøysbildene dine er ekstremt dristige, er på grensa til mykporno.. Flaut!! Er ikke så rart du ikke klarer å holde på en mann når du har et slikt enormt behov for å blotte å eksponere deg hele tiden, Lene må alltid være sentrum konstant… Det er så absolutt ikke kjærestemateriale!! Du er 32 år gammel, men oppfører deg som 18.. På høy tid å poppe ut av den rosa bobla di å komme ned til virkeligheten på jorda! (Og nei, jeg er hverken trygda, feit, eller syns syns synd på meg selv) Og forresten, dette er i kategorien konstruktiv krititikk.

  1. Lene Orvik

   Vet du hva “Lene” “Vestina” “Silje” “Maren” – jeg vet ikke hva jeg skal kalle deg? I flere måneder har du lagt igjen ufine kommentarer til meg, du spyr ut usannheter og er nedlatende som fy. Du bruker samme ip-adresse, men forskjellige navn – jeg har et hav av kommentarer i “trash-filteret” mitt som kommer fra deg. Til din opplysning så betyr konstruktiv kritikk at man gir forslag til forbedringer, er det det du føler du gjør her – og har gjort i månedsvis? Du er et nett-troll tvers gjennom og jeg er glad for at jeg har samlet alle kommentarer fra deg her inne med samme ordlyd og ip-adresse. Nok er nok.

   1. “Lene”: Uff så utrolig stygt sagt. Du kan ikke ha det godt med deg selv når du tråkker på andre på den måten. Og når Lene Orvik her sier at dette er noe du gjør gjentatte ganger bør du ta en kikk i speilet og tenke over hvorfor du har et behov for å være ekkel.
    Konstruktiv kritikk: Om du føler for å spy ut så mye fælt på en blogg, kanskje du bare rett og slett bør ta en pust i bakken og finne noe annet å fokusere på? Jobb med deg selv, ikke trykk ned andre.

    Lene Orvik – slike mennesker som skriver så stygt til deg er ikke verd å ofre en tanke. Ikke la deg påvirke av dette, det “Lene” skriver her er IKKE sant. Du er fabulous!
    Det er bare et behov for oppmerksomhet og utrolig trist. Personen har tydeligvis store problemer.

   2. Lene Orvik

    Takk <3 <3 Det betyr mye <3 Virkelig :-*

   3. Charlotte

    Jeg kjenner jeg hisser meg opp så til de grader av å lese denne forkastelige meldingen.
    Jeg må nesten klype meg i armen. Er det virkelig mulig å skrive noe slikt til et annet menneske, som har gjort sitt ALLER beste år på år, for å holde bloggen ved like!
    Jeg har vært en fast leser av Lene Orvik sin blogg i årevis, og har kun positivt å si.
    Dessuten er det svært normalt å ikke ha en fast partner/ ektefelle et helt liv. Folk går fra hverandre hele tiden, vokser fra hverandre osv. Vi mennesker er utrolig komplekse vesener, og det skal faktisk litt til for å finne en partner man ønsker å dele et helt liv med. Og der kjenner jeg meg faktisk veldig godt igjen selv.
    Jeg håper virkelig at spydige kommentarer som er rettet mot Lene i fremtiden også unngåes, og det er som Orvik sier selv: Nok er nok.

 10. Hei,

  Så flotte bilder! Har du lyst til å gi en liten guide når du kommer hjem? Hvor tok dere fly til og transport til/fra flyplassen? :) Reiser dit til sommeren og hadde satt pris på noen tips (restauranter, bo, aktiviteter osv:))

  Nyt ferien videre!!

  1. Stemmer for denne, ja til en slik guide. :)

 11. Hei Lene!
  Jeg er så reisesyk om dagen, og driver og tråler ulike blogger for å finne reisetips angående Barcelona. Jeg ser at du har vært der gjentatte ganger, så jeg håper du kan gi meg en liten guide! :-)
  Jeg ser at Ikibana og Sensi Tapas går igjen på mange blogger, så håper at jeg får muligheten til å teste ut disse. Men, jeg ser at Ikibana har ihvertfall tre, ulike resturanter, og Sensi fire. Det kan godt hende alle er like gode, men husker du hvilke du var på? Og kom gjerne med tips til andre steder!
  Er det forresten langt å gå fra Hotel W og beach barene og opp til sentrum der de fleste resturantene ligger?
  Håper du nyter fine dager i Tulum, fine deg! :-)

 12. Så flott du er Hvordan lager du de fine bølgene dine?

  1. Lene Orvik

   Takk! Med en syltynn krølltang, 19 mm tror jeg <3

 13. Hei, Tulum ser helt fantastisk ut! Kunne virkelig tenkt meg å reist dit, men er litt skeptisk til åpne telt, dusjområde osv. – hvordan er det med insekter, særlig edderkopper og andre ekle kryp? Ser dere noe av dette? Håper du gir meg svar! :)

  1. Lene Orvik

   Det er så fantastisk <3 Ja de ser vi, haha – har freaket ut et par ganger men begynner å bli vant til det nå :D Det gjør ingenting altså, du MÅ reise hit!

 14. Så deilig dere har det! Njut de siste dagene <3
  Hadde satt stor pris på ei litta guide mtp på fly og tid, hotel, område, osv.
  Klem!

 15. Hei fine deg! Lurer på hvilket kamera du har brukt på bildene dine fra Tulum? De er sååå fine, og er på leting etter et nytt kamera som er litt enklere å ta med seg enn et svært speilreflekskamera.. Om du i tillegg kunne fortalt hvor du har kjøpt den megafine tynne&lange leopardkjolen du hadde på deg her om dagen hadde jeg blitt superglad :D

 16. Hei!

  Jeg kom over instagramprofilen din og havnet deretter inn her, og må bare si wow! Tulum ser fantastisk ut. Gjorde et søk for å sjekke flypriser, men ser at man ikke kan fly direkte. Hvordan kommer du deg ned dit? Flyr til Cancun og taxi videre eller hva?
  På forhånd takk for hjelpen :)

 17. Fineste Lene! Kan jeg spørre hvor den fine hatten og det oransje hårbåndet/hårbøylen du har brukt på noen bilder er fra? <3

  1. Lene Orvik

   Asos og hårbåndet er fra Beths Beauty :-)

 18. Så gøy å se bildene fra Tulum, og lese hvor fint dere har det. Men det er så trist å se at enkelte mennesker ikke klarer å unne andre et godt liv og suksess. Dette er en av de fineste bloggene, drevet av en person med sunne idealer. Hun ser kjempe bra ut, jobber hardt og har gjort det bra. Da er det så trist å måtte lese kommentarer fra nett-troll som bare er ute etter å såre. Det er ikke konstruktiv kritikk det du skriver “Lene”, det er hetsing, og det hører ikke hjemme noe sted!

  1. Lene Orvik

   <3 Tusen tusen takk fine deg, dette var fine – og viktig ord <3 TAKK for at nettopp DU leser denne bloggen <3 Stor klem

 19. Hei Lene! På en story der du var ute og syklet hadde du på deg et par runde briller, lik de du har på deg her, men mener det var uten bøylen over. Hvor er de fra? :)

  1. Lene Orvik

   Ja de er mer firkantet, de er fra Quay tror jeg, men er en stund siden <3 <3

 20. Wow, for et kult bosted! Selv om jeg tror jeg kanskje hadde hatt problemmer med tanken på krypdyr, haha.. Håper du koser deg masse på ferie, NYT! :)

  1. Lene Orvik

   Hehe ja !! Men vi ble merkelig nok vant til de :D

 21. Jädrar i det vad snygg bikini!

  1. Lene Orvik

   <3

 22. Hei Lene :)
  Hvor har du kjøpt den fine, hvite kjolen?

  1. Lene Orvik

   Den er fra By Malina <3

 23. Hvordan redigerer du bildene dine? bruker du presets?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *