Safira By Lene Orvik – 4 dager igjen!

Annonse for egen kolleksjon ♥


Jentene, heia! Idag skal jeg endelig få lov å dele bildene vi tok på Capri for to helger siden. Bildene hvor jeg får vist frem min egen smykke kolleksjon for Safira ” Vintage Gold Collection ” og #safirabyleneorvik ♥ Jeg er litt ekstra stolt denne gangen her – for det er så enkelt å bære med seg sine egne smykker uansett hvor man går! Jeg har de på meg HELE tiden. Til og med når jeg sover. Minus ringene og øreringene. Jeg er så fornøyd, spent, glad, og alt på en eneste gang. Nå er det bare 4(!!) dager igjen til lanseringen. Mandag 17 september er dagen. Jeg håper virkelig dere synes dette er gøy, og at dere kan finne noe dere liker. Det hadde betydd så mye for meg! ♥

Ser dere noe dere liker? ♥ Kolleksjonen består av til sammen 15 pieces.
– 3 smykker og 1 choker
– 3 armbånd
– 4 ringer
– 4 par øredobber

Dere kan også se litt bilder på Safira sin hjemmeside her ♥

Alt i forgylt sølv, og i veldig god kvalitet. For meg har det vært viktig at de ser dyre ut selv om de ikke er det. Det er en eksklusiv kolleksjon, så den ligger på mellom 349,- til 999,- Det har også vært veldig viktig for meg at dere får følelsen av at den er eksklusiv når dere får den i hånda – og det er den. Jeg er så stolt!

… Og siden jeg er litt ekstra glad i dere som mine lesere og følgere så har jeg spurt Safira om dere kan få tilgang til en eksklusiv PRE-shopping før alle andre! Og deeeeeeet – sa de JA til!!♥ Så på søndag må dere være klare om dere har lyst til å handle dere noen godbiter, hihi! Da kommer jeg tilbake med litt mer info og en link til selve VIP-shoppingen samt masse deilige close-up bilder slik dere får sett skikkelig nærme på kolleksjonen ♥

26 Comments

 1. For noen nydelige bilder, elsker stilen! Og smykkene var kjempefine. Lykke til med salget. :)

  1. Lene Orvik

   Tuuusen takk snille <3 <3

 2. Må bare si at smykke kolleksjonen din var super fin!!! Gleder meg til den kommer ut! Og bildene dine var fine. Hvor redigere du de slik at du får litt det gamle berget?

  1. Lene Orvik

   Tusen takk! <3 Jeg bruker Lightroom og presets samt legger på "dust" :-)

 3. Wow kjempe fint Lene! Men hva bruker du for å få slike nydelige krøller??^^

  1. Lene Orvik

   Kan lage et innlegg på det! <3

   1. Johanna

    Jaa, jeg vil også se! Love it!

 4. For en nydelig kolleksjon ✨ er det en utenlandsk nettside slik at det kommer toll i tillegg?

  1. Lene Orvik

   Det kommer toll ja :-) <3 Er fra Sverige

 5. Åå så fiine bilder, fikk lyst på allee smykkene : D gleder meg til de kommer ut! Du er så flink! Lurer også på hvor den rutete blazeren du har på deg på instastory er fra? <3
  Klem, og lykke til med lanseringen : D

  1. Lene Orvik

   Så koselig å høre, jippi! <3 Den er fra Zara :-)

 6. Eg er så stolt over deg! Har allerede funne mine favoritter, eg må jo bare få tak i noen av disse godbitene på søndag. Falt veldig for armbåndet, de “firkantede” øredobbene og smykke, jaa alt hva sååååå fint <3

  1. Lene Orvik

   Taaaakk godeste Lisa! WII så herlig!! <3 Så glad du likte det :-)

 7. charlotte

  Hvordan krølltang har du brukt??? <3

  1. Lene Orvik

   Supertynn sånn “syl-aktig” <3

 8. Så fine bilder, og ikke minst kolleksjon!! Gleder meg til å se alt <3 Kanskje jeg finner meg en favoritt, eller fem! haha <3 Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

 9. Sara Katrin

  Liker hårsveisen din her.
  Er det brukt krølltang eller bølgetang?

  1. Lene Orvik

   Takk! Krølltang. Supertynn!:-)

 10. Er det toll på over 350kr?

  1. Lene Orvik

   Toll? Mmm det spørs jo helt hvor mye du handler for <3 <3

   1. Kristine

    Hahah, dør av svaret ditt. Det hun spør om er; toll inkludert eller ikke?

   2. Lene Orvik

    Var vel ikke noe galt med svaret :D MEN! Nå har Safira fortalt meg at toll og moms er inkl i prisen på smmykkene :-) WIIIHU

 11. Gitt om jeg skal sitte klaaar på søndag

 12. Veronica

  Hei! Kan du linke til den rutete blazeren fra Zara? :D

 13. Hvor er den beshe bikinien fra? :)

 14. Du er så inspirerende og flink! Imponerer stadig :-)
  Har du tips til gode hudpleieprodukter? Hvilket merke/merker er du fornøyd med?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *