Checked in at Pigalle

Hoho hei og hopp fra Gøteborg ♥

Min agent Viola og jeg kom hit på formiddagen i dag – og før den tid rakk jeg å stå opp klokken 05 (!) for å dra til Bjørvika sammen med Marie på Barrys Bootcamp! Ja. ALT for tidlig – men fy for en økt! Beste jeg har hatt der – butt and legs klokken 06 på tirsdager anbefales. Så utrolig digg å være ferdig etterpå! Så er det bare å la den deilige dagen starte etterpå med GOD samvittighet. Blitt litt hekta på Barrys altså! De øktene der gir meg så innmari mye.

Jeg er i Gøteborg fordi jeg skal gjøre en shoot på fantastiske Pigalle imorgen. Det hotellet her er bare helt sinnsykt fint, edgy, spesielt og sjarmerende. Jeg elsker alt ved det! Heldige meg som har fått en svær, supermyk og digg seng med alt for mange puter til en person – håper jeg får sove bedre enn i natt som var .. 2,5 time!


Jeg har rett og slett vært så heldig å få et rødt velour rom! Hvor kult er ikke det!!

Lunsj på Brasserie Lipp kan anbefales!

Viola og jeg skal hygge oss litt nede i baren her og ta en lett middag i restauranten før det blir tidlig til sengs på denne frøkna her. I morgen er de tidlig opp å prestere – og jeg har en supergod følelse rundt det hele. Nå skjer det så mye gøy! Høst og nye prosjekter som jeg får ta dere med på, juhu!

21 Comments

 1. Hei!
  Jeg lagde pulled pork tacoen i går med mango og granateple salsaen – så utrolig godt!!! Definitivt en ny favoritt! Jeg er så glad for at det er rester igjen til i dag

  1. Lene Orvik

   ASSAA jeg veeeeet! Er ikke den helt magisk!!! <3

 2. Såå fin genser/cardigan! Hvor er den fra? Kos deg masse i Gøteborg! <3

  1. Lene Orvik

   Tusen takk! ByTimo <3

 3. Lykke til med prosjektene :) Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den herlige cardiganen?

  1. Lene Orvik

   <3 Takk! ByTimo – kjøpt hos MagmaLou :-)

 4. Nyydelig cardigan!! Hvor er den fra? :) Kos deg videre i gbg!

  1. Lene Orvik

   ByTimo! Jeg eeelsker den :-)

 5. Fine Lene! Gleder meg til å se hva du holder på med <3 Blir nok bra som vanlig! Kos deg <3
  http://www.charlottetunes.no

  1. Lene Orvik

   <3 <3

 6. Hei .Hvor er den nydelige beige strikke jakken fra ?

  1. Lene Orvik

   Hei! Den er fra ByTimo :-)

 7. Lene – det må jeg bare si! Kolleksjonen med Bubbleroom?? WOOOOW!!!!! Og jeg tuller ikke, den ene toppen med leoprint er nøyaktig slik jeg har sett etter! Måååå ha alt!

  1. Lene Orvik

   ÅÅÅÅ!!! JEEEE <3 Så uutrolig hyggelig å høre Anine, nå ble jeg kjempeglad!! Gleeeeeeder meg <3

 8. Du er så forbaska nydelig!
  Ja, det er mange som er pene, men når man i tillegg utstråler glede, positivitet og er snill og god med folk rundt seg blir det noe helt annet også! :) Da skiller man seg ut, på en veldig god måte:)
  Måtte alt godt komme din vei:)

  1. Lene Orvik

   Ragnhild <3 For en utrolig god kommentar!! Tusen tusen takk, dette gjorde dagen <3 <3 Er så glad jeg har sånne lesere som deg :-) Stor klem din vei!

 9. Hvor er skoene fra, de var megafine!! :)

  1. Lene Orvik

   Zara i fjor :-)

 10. Maria Venås

  Nydelige du! Hvilken app bruker du for å redigere bildene dine slik som du gjør?

 11. Hei lene har så lyst og bestille meg den cardigan du har frå bytimo, men på nettet er den mere rosa og din beige er det samme eller er det flere farger? Finner ikke den du har

  1. Lene Orvik

   Min er beige :-) Aldri sett den i rosa? :-) Kanskje den bare ser rosa ut på bildet? Jeg troooor det er denne altså. Men nå skal ikke jeg si for sikkert. https://www.miinto.no/p-917311-rosa-by-timo-hairy-knit-cardigan

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *