Lagt min elsk på bukser

Jeg ligger enda i sengen og hører på regnet som plasker ned utenfor. Så koselig! Søndagen sin det ♥ I går var vi på middag hos Henriette og Egil – Egil serverte viltgryte til oss, himmel! Elsker kvelder med venner og god mat, aller best! ♥

Siden vi nå går inn i en ny sesong og har hatt en lang, og deilig sommer – er jeg mer enn klar for litt høst og bukser! Har lagt min elsk på flared bukser denne sesongen og har allerede gått til anskaffelse av tre stykker!


Kamelfargede bukser fra Zara


Snake-print bukser fra Zara


Svarte bukser fra Maud

Jeg synes det er superfint og kombinere disse med basic t-shirts eller skjorter, og that’s it! Gleder meg til å gå til innkjøp av flere bukser utover høsten. Passer både til hverdags, middager, sosiale settinger og party!

Hvilken liker du best? Jeg elsker alle tre – men tror den svarte troner øverst! Har ikke tatt så mange bilder av den så man ser ikke hvor fin den faktisk er på bildet over. Love it!

Nyt søndagen deres – selv skal jeg i 1 års bursdag! Så kos ♥

26 Comments

 1. Niice :D Hvordan lager du de små krøllene du har på det første bildet? :)

  1. Lene Orvik

   Det tenkte jeg at jeg kunne vise dere i en video? Bruker en tynn tynn krøllstav :-)

   1. Caroline

    Ja, gjerne!

 2. Jeg elsker også flared jeans. Jeg har kjøpt meg den beige som du har jeg også – den er sååå fin! Jeg hater å kjøpe bukser, men den er faktisk helt latterlig fin på <3 Elsker høstmoten altså.. Ha en nydelig søndag! Klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. Lene Orvik

   Ja den er heeelt rå! Elsker! :-)

 3. Lurte på hvor tshirten er fra finner aldri fine tettsittende …. den så fin ut.har også buksen på bilde en ☺️

  1. Lene Orvik

   Zara <3 Den er så fin! Elsker!

 4. Over lengre tid nå har det vært slik at når jeg forsøke å gå inn på bloggen din så kommer det opp at nettsiden ikke er sikker. Da har jeg brukt forskjellige datamaskiner og mobiler og fått opp det samme. Det går fint hvis jeg googler navnet ditt og så trykker videre fra link derfra. Vet du om hvorfor det er slik? Har ikke dette problemet med andre blogger.

  1. Lene Orvik

   Hei! Du det har jeg hørt flere har sagt! Aner ikke hvorfor det er sånn. Men jeg skal få sjekket opp i det <3 Så håper jeg du slipper det flere ganger :-) <3 Takk for at du sier fra! Klemmer

   1. Kristin

    Hei! Ville bare si at det med at det kommer opp at nettsiden ikke er sikker skjedde med meg også, senest for 3 minutter siden :)

   2. Lene Orvik

    Mmmm ikke bra. Sjekker det opp. Takk! <3

 5. Hvem er vi? :) Du skriver “i går var vi på middag hos..”

 6. Heelt enig, elsker den type bukser selv! Og digger stilen din :) Har veldig lyst på den kamelfargede buksen fra Zara men de hadde den ikke i butikk i Trondheim… Tenker derfor å bestille den på nett men veldig usikker på størrelsen.. Er den stretchy? Og evt hvilken str har du/hvordan er den i str? Ha en nyyydelig søndag :D

  1. Lene Orvik

   Så fint! Den er normal – jeg har min normale str, og det går helt fint :-) <3

 7. Awesome looks ❤

 8. Elsker håret ditt <3 kan jeg spør om du farger bunnen og lyse striper eller det bare bunn farge?:)

 9. Tilfeldig kommentar, men syns du kler så mye bedre kort hår en langt hår du er vakker uansett, men det korte håret rammer ansiktet ditt på en nydelig måte. Tenkte over det etter shotten du hadde til kolleksjonen din.

 10. Jeg er litt usikker på flared bukser, men den kamelfargede fra Zara var utrolig fin ☺️

  1. Lene Orvik

   Ja den er såå fin <3

 11. Hei! Har bestilt den kamelfargede buksen fra Zara selv, men den er så fryktelig lang i bena?? Jeg er 173 høy, så ble litt overasket. Hva tenker du om å få en skredder til å legge den opp, tror du det blir stygt? Digger stilen din!

  1. Lene Orvik

   Jeg er 164! Du kan tenke deg :D :D :D Jeg la den opp hos skredder :-) Like fin! Stor klem!

 12. Hvor er den sorte toppen du har på deg til “slangebuksene” fra? Syyykt fin!!

  1. Lene Orvik

   Fra Tulum :-) Den er Vintage! :-)

 13. Hvilke filter bruker du på bildene dine ?

 14. Vilken storlek tog du på beiga xs eller S sitter perfekt på dig

  1. Lene Orvik

   XS <3 Tusen tusen takk!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *