“Elephant’s Breath”

Når jeg kom tilbake fra ferie – nevnte jeg for dere at jeg ønsket å gjøre litt forandringer hjemme. Nå har jeg gjort første steg. Som mange sikkert har sett på instagram så har jeg valgt å male bort den svarte veggen. Jeg elsket den, men til høstkveldene som kommer fremover, ønsker jeg å ha en softere stue. Målet mitt med malingen har vært en beige/sandete farge – den er vanskelig å forklare, for den er kun i mitt eget hode. Jeg vet som regel akkurat hva jeg vil ha, men dessverre er det ikke alltid like lett å finne..

Jeg har nå lagt fra meg malings-kosten for godt på en stund, etter tre runder med farger. Når maling inneholder enten gult eller rødt, skifter de veldig farge i forhold til lyset. De to første fargene, klarte jeg ikke å slå meg til ro med. Men NÅ! Nå er jeg happy!

Jeg har funnet et nytt favoritt merke! Sjekk ut Farrow & Ball. De har så mange fine farger at jeg blir helt matt! ELSKER. Jeg var innom der i går og kjøpte med meg tre farger hjem som jeg malte på veggen. Greit og kunne se fargene både morgen og kveld.. Endelig fant jeg en som jeg likte veldig godt. Jeg liker malingen helt matt, og han i butikken sa selv at om jeg valgte den matteste så ville den være vanskelig å holde ren. De er dyrere enn vanlig, men ikke så dyrt at du blakker deg! MEN – jeg har en kompis som skrev til meg at om jeg gikk på Flugger, så lager de F&B sine fargekoder, så så lenge man har koden så kan de hjelpe deg. De har supermatt maling som er lett å holde ren! Fikk nydelig farge, matt, og sparte penger – win win win! Fargen jeg endte på heter “Elephant’s Breath” ♥ Fargekode NO.229

Dro til Mina Milanda for å lete etter “strå-lignende” buketter jeg kunne ha stående til den nye veggen, og det hadde de! Tørkede, så helt perfekt!

Nå går jeg for soft i alle bauer og kanter! Elsker å gjøre stuen om fra litt hard til mye mykere. Gleder meg til jeg finner det perfekte gulvteppet – jeg leter etter et skikkelig “Shaggy rug,” langhåret, i off-white!

Her kommer resultatet! Håper dere liker det like godt som meg.

Nå er jo dette bare for å vise fargen – møbleringen er ikke ferdig, men det kommer i steg to. Jeg trives allerede så godt med fargen. Love!

Hva synes dere?

35 Comments

 1. Layered har et teppe kalt shaggy i fargen offwhite :) har på milla blandt annet eller oslodeco

  1. Lene Orvik

   Jaaa jeg har sett det!! Elsker <3

 2. Nydelig:-) du er så flink!!! Lunt og koselig. Elsker sort også, men kan fort bli hardt. Takk for at du deler:-)

  1. Lene Orvik

   <3 Enig med deg – følte dette ble veldig riktig! :-)

 3. Love it! Sjeldnere enn det sorte som «alle» har Mer interiør. Inspirasjon i bøtter og spann

  1. Lene Orvik

   Tusen takk Ingrid!! Ble så glad når jeg endelig traff på fargen!

   1. Gleder meg til mer! Du er superflink:-)

 4. Helt nydelig farge som passet perfekt inn hos deg, super fint ble det :-) Ha en fin torsdag :-)

  1. Lene Orvik

   Åh takk Anita!! <3 <3

 5. Tonje Evensen

  Så lekkert det ble. Du er så flink

  1. Lene Orvik

   Snille deg Tonje. Takk! <3

 6. Fargen ble kjempefin, bedre enn den sorte synes jeg. Men så elsker jeg jordfarger, blir aldri lei….

  1. Lene Orvik

   Ja enig med deg <3 Såå deilig her nå! Lunt og fint!

 7. Oj så utrolig fintElsker stilen din!

  1. Lene Orvik

   TAKK <3 <3 Ble så fornøyd!

 8. Sjekker du ut Maren baxter så har hun en flott teppe, kjøpt på stoff og stil :)

  1. Lene Orvik

   Det skal jeg sjekke, takk Malin <3

  1. Lene Orvik

   Tusen takk <3

 9. ååå sååå fint!! :D
  Digger interørstilen din altså!

  1. Lene Orvik

   Takk Maria <3

 10. Så fint det ble! Hvordan redigerer du bildene dine? De har så fin fargetone.

  1. Lene Orvik

   Tezza Presets :-) <3 Og saturation er nøkkelen <3

 11. Veldig fint!

  1. Lene Orvik

   <3 Takk Lisa!

 12. Hvor er de lekre skoene du har på deg fra?✨

  1. Lene Orvik

   De er fra Tuluuuum <3 Fineste Tulum! De selger så mye sånt!

 13. Det ble så latterlig mye finere! Tommel opp!

 14. Kristin K

  Kan du legge ut alle solbrillene dine? Vise oss samlingen din? :D

 15. Wow, det ble kjempefint, Lenemor! Så flink du er :-)
  Vi har også malt, skulle legge nytt gulv og da tok vi like godt å malte i samme slengen. Vi malte yttergangen vår, ble så fint. Gikk for kalk maling. Elsker den effekten den type maling gir, vi valgte fargen marakesh. Så lunt og fint. Deilig med litt forandringer i blant :-)
  Ønsker deg en finfin lørdag videre, håper alt står bra til med deg <3

 16. Såå fint! :) Hvor står den svarte hyllen? :)

 17. Åh haha, så morsomt…skulle inn å spørre om du hadde tips til gulvtepper også har du skrevet litt om det her. Du er så flink med interiør altså! Har du sett noen spesielt fine enda?
  Vi er midt i oppussing og styrer med innredning nå…..
  Fint hos deg altså <3 klem!

 18. Ble veldig fint! Hvor er den puffen fra? (Strikket eller strå..)

 19. Er det Flugger sin farge? Var innom min lokale Flugger butikk som sa at no.229 var en gammel farge og kunne bare få den i 3 liter for å få testet den på veggen. Forelska meg helt i fargen på veggen hos deg!

  1. Lene Orvik

   ÅÅ så rart? Nei ikke gammel. Jeg fikk en liten prøveboks, de må de klare å lage til deg <3 Den er så fiiin!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *