Den beste sommersalaten jeg har smakt

Hei ♥ Nå blir det litt matprat fra meg her, rettere sagt et nydelig tilbehør til alle slags mat, og spesielt grillmat. Forrige fredag var vi hos en kompis og grillet – og han hadde laget den beste sommersalaten jeg noensinne har smakt, uten å overdrive. Den var rett og slett helt himmelsk. Så enkel, frisk og helt perfekt. Kun fire enkle ingredienser. Og den må deles med dere ♥

Dette trenger du fra butikken, til 2 personer ;

1/2 vannmelon
1 pk fetaost
1/2 boks pinjekjerner
Mynte

And that’s it! Og for en kombo da dere, hallais! Så er det ganske enkelt å hakke opp vannmelon, fetaost (med mindre du kjøper i terninger) og mynte, samt steke pinjekjerner i salt og pepper på panna før du blander alt sammen. Og så enkelt gjøres det. Denne må dere bare prøve – jeg lover at dere kommer til å elske den!

Apropos grilling – jeg skal pakke med meg salaten og grille i solen! Ha en nydelig kveld

11 Comments

 1. Tips til en annen digg salat, som funker som tilbehør eller som middag/lunsj;
  spinat/ruccola-blanding, cherrytomater, agurk, mango, avokado, granateple, fetaost, kikerter (stekt i ovnen), rødløk, quinoa og koriander.

  1. Lene Orvik

   Mmmm, elsk – her var det mye digg i en og samme salat, takk for tips!

 2. Åå, så digg! Denne skal jeg prøve neste gang jeg griller, må bare vente til forbudet går over her i Bergen ha en nyyydelig kveld, vakre! Klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. Lene Orvik

   Jaa, det må du! Supernam! :-)

 3. Enda bedre! Vannmelon i terninger og tynne skiver av rødløk på et fat, med masse limejuice. Smuldre over feta og masse fersk mynte eller basilikum. Limejuice «sylter» rødløken, super digg sommersalat!

  1. Lene Orvik

   Ja DET kan jeg tenke meg er godt. Tenkte på å ha over lime igår, men hadde ikke! Nei nå skal jeg kose meg fremover med masse deilige salat-tips! Hurray :)

  2. Jeg bruker svarte oliven og koriander i stedet for mynte/basilikum, også helt nydelig :-)

 4. Har dilla på en liknende, uten pinje – men med rukkola og balsamico-krem. Utrulig godt med feta og vannmelon ilag

  1. Lene Orvik

   KREM? Ah nam. Jeg har litt å lære :D Hørtes nydelig ut! Nå får jeg jo så mange nye varianter :D WII

 5. Enda bedre om du finhakker rødløk og har oppi, samt litt Piel De Sapo i tillegg til vannmelon. Da blir den perf⚠⚠

  1. Lene Orvik

   Er vannmelon iiii? :D Rødløk ja, det er nok også godt! Jummyyyyy!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *