Bilder fra Paris

Tilbake fra en superkoselig helg i Paris med min beste Mariaskatt ♥

Vi har spist, spist, spist … Og spist! Det elsker vi når vi er på tur. Starte dagen med deilig frokost er jo aller best, så her må vi jo alltid neste noe nytt! Anbefaler Braun Notes på en lørdag i Paris. Kaffen er så god, og så serverer de yoghurt med muesli og frukt i kokosnøtt i tillegg til deilige og sprø brødskiver med avocado og laks. Lite, men kult sted. Elsker interiøret!


Idag fikk vi testet Holybelly også. Veldig kjent frokoststed i Paris. Eplejuicen der var helt magisk, i tillegg til frokosten selvsagt. Og pannekakene. Halloooo! Vær beredt på kø. Men det er det verdt! 

Vi pleier å ta oss tid til en god lunsj med vin til også og gjerne en drink et sted utover ettermiddagen. Innimellom slagene er det greit å puste litt. Har ikke vært så mye hverken av shopping eller turist-type-ting på denne turen, for det har vi gjort før.. Hehe. Nå ville vi bare kose oss og ta innover oss atmosfæren, julestemningen, maten og bare .. Byen! 

Til lunsj kan jeg anbefale Le Matignon eller Kong, evt Costes (som er min og Marias desiderte favorittplass etter denne turen, men best til middag og utover kvelden)

Ta et glass eller to på Costes og bestill OSTEKAKEN midt på dag om du trenger en pause. Evt ta et glass i bakgården på Mandarin Oriental ved siden av. Vi testet også ut Cafe De Paris (ettermiddagsdrink) og L’Avenue for en ettermiddags-snack!

De fineste shopping-gatene for de som er interessert i merker og sånt noe, synes jeg Rue Saint-Honoré og Avenue Montaigne er verdt å besøke. Og Galerie Lafayette. Ellers må man jo gå en tur opp og ned Champs- Élysées!

Vi valgte å bo på et superskjønt og lite boutique hotel da vi ville ha den franske-feelingen ✨ Le Petit Madeleine. De har veldig koselige og «jentete» rom, samt verdens minste lille heis som de har tapetsert med bilder og klistremerker fra verden over. Også har de godteri i krukker nå du kommer inn døren.. (Den gikk det hardt utover for å si det sånn..)

Ellers tok vi ganske mye Uber overalt, men gikk også en del, selvsagt. Vi var liksom over alle hauger – og siden det var ganske så iskaldt denne helgen ble det litt Uber altså. Anbefaler det foran taxi da det er billigere! (Tror jeg?!)

Til middag anbefaler jeg ; Miss Kô, Le Matignon, Costes er selvsagt, så har jeg hørt at Manko skal være veldig bra, samt Buddah Bar, Kong.. 

Vi spiste på Le Matignon igår kveld og det var bare helt latterlig kul stemning! Vi har ikke vært ute noen av kveldene så utesteder har jeg ikke og anbefale, er ikke så fan av det heller, hihi. Setter mye mer pris på en god middag med påfølgende drinker hvor man faktisk kan snakke sammen ..

JA! Vi har kost oss! Love u Mariamin!!

Nå var det så deilig og komme hjem! Herlighet ikveld skal det bli TOPP kosestemning i heimen før en ny uke. Veldig fornøyd med å ha skapt nye minner og hatt utallige latterkuler med Mariaskatt i fineste Paris! We will be back!

30 Comments

 1. Kan vi få se flere bilder av leiligheten? Gjerne en housetour, og hvordan du pynter til jul

  1. leneorvik

   Selvsagt! Men det er ikke ferdig heelt enda :-) <3 Kommer når alt er klart, gleeedings!

 2. Hva heter det filteret du bruker i lightroom?

  1. leneorvik

   McKenzie magic! :D Det er noe hun har kjøpt som koster typ mellom 1500-2000,- man kan kjøpe mange forskjellige <3 Spørs helt hva man vil ha :-)

 3. Hvor er den hvite blusen din fra? Utrolig fin

  1. leneorvik

   Blazer fra Mango :-* :-*

 4. Hei Lene!
  Ser ut som dere har storkost dere! Kan jeg spørre hvor den hvite skjorten din er fra? :)

  1. leneorvik

   Blazer fra Mango :-*

 5. Hei! Hvor er den hvite kjolen fra på bildene? Utrolig fin!

  1. leneorvik

   Maria sin? Det er en dressjakke fra HM <3

 6. Åå så koselig! Jeg skal der neste helg så supert med tips :-) Kan jeg spørre hvor pelsjakken er i fra?

  1. leneorvik

   God tur <3 Den er fra Stand :-)

 7. Veronica

  Så fin Leo jakke du har. Hvor er den fra?

  1. leneorvik

   Takk! Den er fra Stand :-)

 8. Ragnhild

  Hei.
  Kan du spørre din vakkre venninne hvor kåpen (mørk grønn) er fra?
  Fine bilder av to fine jenter. :)

  1. leneorvik

   Takk <3 Det er HM Trend <3

 9. Hei Lene! Hvor er den hvite skjorten fra ? Nyt det nydelige hjemmet ditt!

  1. leneorvik

   Hei! Den er fra Mango, og det er en blazer <3 Tuuusen takk! Stor klem

 10. Så kjekt med tips! Ser ut som dere har kost dere masse:-D

  Så må jeg bare spørre, hvor er den hvite blazeren din fra? Den var veldig kul!
  God kveld fineste du <3

  1. leneorvik

   Hei, ja virkelig <3 Den er fra Mango! Elsker den :-)

 11. Du tar så flotte bilder! Kan du fortelle hvordan du redigerer bildene dine inne på Lightroom/VSCO? Det filteret er såå fint – hehe!

  1. leneorvik

   Så bra du synes det :-) Det er et “preset” som McKenzie har fikset for meg :-) Så justerer jeg på det orange og det gule i bildene for å få de som jeg vil <3 Spørs helt hvilket lys det er tatt i også <3 På VSCO har jeg alle filtrene, haha. Jeg har ikke noe favoritt nå da jeg bare finner et som passer til bildet jeg har tatt, om du skjønner :D Er så mange fine der!

 12. Klimaendringer - ta ansvar

  Hei,

  Kan du ikke skrive et innlegg om hvordan alle flyturene dine påvirker klimaet? Og hva du som influencer tenker rundt dette?

 13. Kristin S

  Hvor er den grønne og sorte kjolen din fra? Rålekker :)

  1. leneorvik

   Hei, den er fra Zara <3 Takk! Klem

 14. åh nydelige bilder!
  Vet du hvor den grønne kåpen til Maria er fra, den var så fin!

  1. leneorvik

   Den er helt rå! HM Trend :-)

 15. Hei! Hvor er øredobbene fra? :-)

  1. leneorvik

   Bik Bok :-)

 16. madelaine

  flotte dere er <3
  er den hvite blazeren fra mango kjøpt i år? hva heter den? eller har du link

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *