5 x fallfavourites / shoes


ANNONSE I SAMARBEID MED DIN SKO

Hei dere, håper høstdagene behandler dere fint om dagen! Jeg har satt sammen en liten vlog til dere hvor jeg har stylet 5 forskjellige par med sko til 5 høst antrekk. Sko til alle anledninger, både med og uten hæl.

Pris på de forskjellige skoene finner du på denne siden – og her er alle mine 5 favoritter samlet på én gang ♥ Bli medlem i medlemsklubben FEETFIRST Friends tom. 1.oktober (søndag) – så får du 20% avslag på et kjøp + fri frakt. Yay! Og husk og følge Dinsko på instagram for inspirasjon og nyheter!

Fin torsdag til dere, nå skal jeg møte McKenzie å ta bilder! Så gøy!

14 Comments

 1. Hei Lene :)
  Hvor er den grå genseren i videoen fra? <3

  1. leneorvik

   Skappel genser :-)

 2. Hei! Hver gang jeg skal klikke meg inn på bloggen din kommer det opp «Dette nettstedet kan gi seg ut for å være «Leneorvik.no» for å stjele informasjon om deg eller betalingskontoene dine. Du bør gå tilbake til forgje side.» Under kommer det opp en knapp hvor det står «gå tilbake» så jeg kommer meg ikke inn på bloggen din på safari, men må klikke meg via linker for å komme inn. Har sendt deg et screenshot på DM instagram. Håper det løser seg :)

  1. leneorvik

   Hei <3 Ja vi må finne ut av hva det kan være, takk for at du sier ifra <3 God helg Ida :-)

 3. Du stråler og sprer glede Smile ditt smitter. Et eller flere av de skoene må det investeres i. Hva heter sangen i videoen? Ha en fin helg! God klem<3

  1. leneorvik

   Heihei!:-) Så koselig, takk :-) Shazam den! <3 Jeg husker ikke i hodet nå :-* Men veldig fin!

 4. Hvor er jakken fra :-)?

  1. leneorvik

   Hvilken?:D Den med “striper”? Fra Kouture/Sand!

 5. Hei, så fine sko og fin video! :)
  Eg lurer på hvordan de flate overknee støvlettene er i størrelsen? :)

  1. leneorvik

   Takk! De er normale, jeg har begge i min vanlige størrelse :-)

   1. Takk, må bestille

 6. Hei! Hva er prisen på de ulike skoene?

  1. leneorvik

   Hei, det kan du se om du klikker på linken i innlegget under videoen :-) <3

 7. Fine fine du!! <3 Jeg får også opp advarsel på PC om nettsiden, men ikke på mobil. Bare sånn at du vet <3 Håper helgen blir magisk!! Klem
  http://www.charlottetunes.no

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *