Tiden for nettshopping

Annonselinker

Mens man koser seg inne under pleddet – er det så inspirerende å titte litt på nye trender og chunky høstplagg som man kan klikke rett hjem i posten uten å gjøre så mye mer. Dere etterlyser flere høstinnlegg, og her kommer noen tips fra meg ♥ Og alle disse tipsene får du -20% på, så det håper jeg kan hjelpe litt på. Kode : FILTER

Høye boots – en favoritt i år, som i fjor. Både med lav og høy hæl. Fine både til hverdags og fest. Til store, deilige ullgensere, skjørt, kjoler, skinntights. Om man skal på fest og går for disse – og vil gå med kjole, velg kjole med armer – det er mest sexy. Skjørt og en cool t-shirt er også en favoritt hos meg til høye boots.


Black chunkybeigeblack with heelblack shinyblack

Chunky, kosete ytterjakker – åh! Får man nok? Jeg pleier å velge en større størrelse i sånne type jakker, det er for det første fordi jeg synes de får et finere og coolere utrykk på – samt at man også får plass til en tykk genser om man føler for det. 1-2 hverdagsjakker som kan kombineres med alt, samt en klassisk kåpe til helgene.


Black furbomberbrown furlong bomberblack coat

Ullgensere – min favoritt til høsten. Og gjerne en lang en som er litt for stor. Elsker å kombinere den til skinntights, lakkbukser, jeans og høye hæler. Og når man er hjemme kan man tusle rundt i den med store digg sokker på beina. Og de kortere versjonene er perfekte jeans, eller skjørt med belte. Elsk!

Burgundygreygreenshort greyshort burgundy

Så kan jeg opplyse om at alt fra Nelly brands er på 20% – og varer ut 21 september. Kode : Filter.

6 Comments

 1. “Det er mest sexy”

  Okay!

  1. Hahaha tenkte det samme!

 2. Hvilken bredde har du i gucci beltet ditt? 4cm eller 7cm? :)

  1. leneorvik

   7 tror jeg ;-)

 3. Akkurat den inspirasjonen jeg trengteHa en fin dag❤️

  1. leneorvik

   Så herlig <3 Ha en fin dag du også Tine :-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *