Flyttekaos & deilig mat

Annonse

Tjohei hvor det går! Tenkt at jeg pakker ned livet mitt i esker om dagen, vemodig! Men det går unna,og godt er det. Fikk pakket ned begge stuene, kjøkkenet og badet i går, så nå gjenstår soverom, garderober, klær, og bodene. Så det er fullstendig flyttekaos her med esker som skal videre og ting som skal kastes, og noe som skal gis bort. Man glemmer jo nesten helt av å spise så nå fikk jeg endelig i meg litt lunsj og attpåtil så unnet jeg meg fantastiske muffins, som forøvrig er noe av det beste jeg har smakt på en stund.Nå er jo jeg svak for sjokkis og da ♥

I over en lang periode fra jeg, som dere vet – testet glutenfrie produkter fra Fria. Og oppsummeringen min etter alle disse ukene er at magen min aldri har vært bedre, stabil og jeg er ikke plaget med vondt etter at jeg byttet ut alt av hveteprodukter med glutenfri når jeg har cravet brød. I tillegg har jeg testet ut nesten alle produktene til Fria, og kan varmt anbefale disse produktene videre, da jeg synes alle smaker kjempegodt, og er ferske etter jeg har tatt de opp av fryseren.


Idag laget jeg toast med Fria sitt toast brød, pesto, spekeskinke og ost som jeg smeltet på pannen. HALLO, så himmelsk. Og sjokolademuffins med jordbær til, og iskaffe til dessert. Så nå er magen fylt opp og jeg er klar for nytt innrykk av nedpakking!

Konkurranse ;
I samarbeid med Fria får jeg lov å gi bort glutenfri produkter til en verdi av 500,- og alt du trenger å gjøre er og kommentere i kommentarfeltet med hvorfor du skal vinne disse glutenfri produktene ♥ Lykke til!

112 Comments

 1. Jeg ønsker det veldig. Har slitt med magen i laaaaaang tid og nå har jeg funnet ut at jeg muligens reagerer på hvete o.l. Jeg driver altså å tester glutenfri mat og da hadde jo gavekortet kommet veldig til nytte :-)

 2. Hei Lene!

  Har spist glutenfritt i 6 år nå av helsemessige årsaker og det hadde vært gøy å se om jeg finner noe nytt blant Fria sine produkter :) Thumbs up for at du setter fokus på disse produktene!

 3. Stine Fjeldsrud Karlsen

  Hei,
  min lillesøster er så plaget med magen mtp på mat og gluten, og har vært det i lang tid. Hun er bare 18 år, så å plutselig måtte vende seg til å spise glutenfritt har vært en stor og vanskelig overgang, og hun sliter fortsatt veldig med det. Det hadde vært så fint for henne å få lov til å teste ut forskjellige ting uten å “kaste bort penger” på ting som ikke er godt. Glutenfri mat koster jo så mye mer enn vanlig mat. Hadde satt så stor pris på om hun kunne fått litt ekstra hjelp til denne overgangen! <3

 4. Charlotte

  Samboeren min har slitt med magen i fire år nå, og for etpar uker siden har han endelig funnet ut at han har irritabel tarm. Etter å ha eliminert matvarer som han tåler har han funnet ut at det er hvete han reagerer på. Derfor ville jeg gitt gavekortet til ham som en liten oppmuntring <3

 5. Henriette

  Jeg ønsker veldig gjerne å teste ut hvordan kroppen min har det uten gluten, men det er rett å slett i dyreste laget når jeg egentlig tåler det vanlige. Hadde vært utrolig gøy å fått lov til å teste det ut :)

 6. Jeg vil gjerne vinne! Jeg bruker glutenfrie produkter og hadde blitt kjempeglad <3

 7. Hei! Så dette innlegget litt sent, men håper det fortsatt er lov å slenge seg på! Jeg ønsker veldig gjerne å vinne, fordi jeg har cøliaki, men også fordi glutenfrie varer er veldig dyrt. Det blir høye utgifter for en student å kjøpe glutenfritt hele tiden! Men må man, så må man… Og derfor hadde det vært supert med litt gratis <3
  Ps. gjerne del glutenfrie oppskrifter på bloggen også, det er veldig gøy å prøve ut noe nytt!

 8. Hei Lene :)
  Jeg ønsker å vinne glutenfri produkter rett å slett for at jeg sliter med mageproblemer, og legen sa jeg burde prøve å spise mer glutenfritt. Dette er dyrt har jeg funnet ut, så det å ha vunnet gavekort å få prøvd ut dette hadde vært supert. Veldig kjekt til å ha på lunsj til jobb, men også her hjemme til frokost :D

 9. Ingrid Z

  Jeg vil vinne dette for å ha i huset når svigermor kommer på besøk! Sist hadde vi ikke noe glutenfritt

 10. Hei! Årsaken til at jeg kunne tenke meg å vinne glutenfrieprodukter, er antakeligvis mange av de samme som du beskriver i innlegget. Har hele livet vært plaget med vondt i magen men fikk aldri påvist noen årsak til dette. Jeg kuttet ut gluten på eget initiativ for ca 2 år siden og oppdaget at plagene forsvant etter relativt kort tid. Det som overasket meg aller mest er at migrenen min også ble (nesten) borte etter jeg endret diett. Nå er hverdagen blitt mye enklere, men lommeboka er nokså tynn nå mens jeg studerer. Ønsker deg lykke til med ditt nye kapittel i livet! PS! Godt å høre at du også føler deg bedre med glutenfri diett :-) Klem

 11. Har lyst til å vinne så jeg kunne sett om gluten er det som gjør meg oppblåst i hverdagen! :D

 12. Inger Johanne Silseth

  Både jeg og datteren min har Cøliaki. Vi ble stor forandring til hele familien våres så vil ha sine vafler og muffiner og pizza ol. Derfor må jeg bake, steke og ordne både glutenfri og med gluten. Har vært kjekt med ned frosne produkter til utflukter, bursdager, besøk og ellers i hverdagen. Vi liker Fria brødet, annen gjær bakst og vi er jo glade i brødskive til frokost, lunsj og kveldsmat. Datter og Mor

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *