Tropical mood : Bikini på budsjett

Hei dere ♥ Gratulerer med vel overstått dag! Håper dere koste dere masse i går, det gjorde jeg! Nesten pittelitt nedtur å våkne i dag, siden jeg hadde en så utrolig nydelig start på dagen med fine folk i går. Men gode minner som setter seg i hjertet er godt å ha!

Jeg er jo en bikini & badedrakt jente! Elsker sånt, og har alt for mye av det. Men likevel får jeg aldri nok. Da er det flaks for meg at jeg har funnet en side som selger fine bikinier til en superbillig penge! Jeg bestilte forrige uke, og fikk hentet halvparten av det på posten idag. 7 bikinier + 1 badedrakt til rundt 100 dollar! Hallo? Det er så billig det. Er jo det det koster på VS for én. Så derfor ville jeg gjerne dele dette tipset med dere. Bikinis på budsjett, weho ♥ Det liker vi nå som sommeren snart er her!

I tillegg til disse fine, har jeg bestilt en i mustard gul, i brent orange, i grønn og en i hvit! Gleder meg til å få resten, og da kommer de på bloggen ♥ Bikini-dilla!

Nå skal jeg rusle fra kontoret, og en tur på trening før jeg skal hjem å tømme boden for klær og sko til utsalget på søndag! Er dere klare? Håper å se mange av dere der. Meraki Studio, Lassons Gate 10, kl 14-16!

46 Comments

 1. Benedicte

  Hvilken str har du i de?

 2. Madeleine Bergersen

  Hvordan er dem i strl?

 3. Åh dette nettsiden har jeg også tittet på! Så mye fint og såå lave priser! Meen tolla daa??

  1. leneorvik

   Toll pleier som regel og komme :D Eller ikke. Spørs hvor mye du handler for :-)

   1. Hvaa er grensa på hva vi kan handle for da?

 4. Suuperfine!
  Hvordan er bikiniene i størrelsen? :)

  1. leneorvik

   Litt små <3

 5. Så fine! Hvordan er bikiniene i størrelse?

 6. Hei,

  Har vurdert å bestille herfra selv, men hvordan er trusene når det gjelder størrelse egentlig?

  Takk for svar :)

  1. leneorvik

   Litt små :-)

 7. Jeanette

  Er str S liten i str? :)

  1. leneorvik

   Ja litt :-)

 8. Tusen takk for tips!!<3 Kan jeg spørre hvilken størrelse du kjøper i overdelen? Sliter veldig med at jeg alltid får bikinitopper som er alt for små på puppene, men store rundt midjen når jeg bestiller på internett.

  1. leneorvik

   S, men de er litt små i str:-)

 9. Hvilken størrelse har du bestilt i bikinien ?:)

  1. leneorvik

   S :-)

 10. Hei, Lene! :-) du har sikkert svart på dette spørsmålet før, men kan du si hvilke farger du har på kjøkkenet og i stuen?

  1. leneorvik

   Oslo og Warm Blush :-)

 11. Hei Lene!
  Har sett på denne siden men lurer litt på hvordan størrelsene er? Mange sider som feks sheinside hvor en bør gå opp en størrelse.

  1. leneorvik

   Litt små! :-)

 12. Hei! Hvor lang tid tok det fra du bestilte til du fikk dem? Hilsen Sanne.

  1. leneorvik

   4-5 dager, jeg bestilte ekspress:-)

 13. Elisabeth

  SKUFFET.
  Gratulerer med ny kolleksjon

  1. leneorvik

   Skuffet for?

   Takk? :D

   1. Elisabeth

    Oj,ser at alt jeg skrev ikke er kommet med,merkelig.
    SKUFFET,jo fodi kjolen ikke passet. Bestilte den via nett,da Bik Bok ikke fikk den inn her jeg bor.
    Bruker L i str så det var det jeg bestilte.
    Den var for liten både i armene og over brystet. Så L i din kolleksjon passet desverre ikke meg.
    Skulle hatt den på meg imorgen,da jeg skal i komf,gledet meg så ,for kjolen er kjempe lekker.
    Så derfor ble jeg så skuffet da den ikke passet.
    Men som sakt,kjolen er kjempe lekker. :)

 14. Og hva er siden…?

 15. Charlotte

  Super freshe!!!:) hvilken str. Bestilte du disse i?

 16. De har veldig mye fint! Men jeg bestilte en bikini der nå i februar (tok kun en for å slippe toll) og den kom ikke før 6 uker senere

 17. Åå ble så glad for dette tipset! Skal du selge den oransje drakten på søndag? :)

  1. leneorvik

   Yay så bra <3 Nei den skal jeg ikke selge, eeeelsker den! <3

 18. Hei!
  Har tittet på nettsiden deres tidligere, men har ikke turt å bestille noe der i fra enda, rett og slett fordi jeg ikke vet om den havner i tollen eller ikke. Måtte du betale for tollen? Og vet du hva frakta er til Norge? :-)

  1. leneorvik

   Toll er normalt så lenge varene er over 200,- og den er på 10,7 % :-) Du får den jo ut igjen etter du har betalt tollen <3

   1. Må også legge til moms (mva) på 25%, den kommer i tillegg til toll og fortollingsgebyr.

   2. Hei! Nydelige bikinier, vurderer å bestille noen selv :) Ville bare gjøre oppmerksom på at tollgrensen er 350 kroner. DU kan altså kjøpe varer (med forsendelse) til 350 kroner uten å betale toll.

    http://www.toll.no/no/netthandel/350kroner/
    Om dere lurer, finnes det også kalkulator på posten sine sider, som kalkulerer hvor mye du evt skal betale i MVA og toll!

   3. Ser nå at om man skriver 350 i tollkalkulatoren, kommer det MVA og toll. Men ikke om man kjøper for 300! Dette var litt rart. Men man kan ihvertfall kjøpe for 300 og komme unna toll og MVA :)

    http://www.retro.posten.no/importkalkulator

 19. Sara Katrin

  Legge til link, så folk kan sjekke ut

  1. leneorvik

   Hehe navnet på merket står klart og tydelig på taggen, så er det bare å google det :D :D <3

 20. Hvilken nettside bestilte du de fra? Hvordan var størrelsene i bikiniene? Måtte du betale frakt/toll?

  1. leneorvik

   Zaful heter den. Str er pittelitt små. Frakt selvsagt! Ikke toll på denne runden :-)

 21. Hei :)

  Lurer litt på hvilken modell og farge du har i Beatsene dine?

 22. Størrelsene er mer enn litt små?! Bestilte en bikini derifra og trusa hadde sikkert passet en 10-åring og jeg er ganske tynn selv. Bestilte i small.

 23. Birgitte

  Hadde vært greit om du kunne vise trusene på? :D Syns de ser så lange ut, om du skjønner, så er litt usikker på om de vil sitte fint :-)

 24. Må starte med å si at jeg elsker bloggen din , du har mye variert og interessant innhold. Du ser også helt smashing ut om dagen. Jeg følger deg også på snap og må innrømme at jeg ble gla når jeg så Gard der , jeg savner dere to jeg

 25. Leneeee! Skal ikke Bikbok få mer av kolleksjonen din??

 26. Hei! Har du størrelse s i den hvite badedrakten også? Er vanligvis xs/s og lurte på om jeg burde bestille s eller m

 27. Karianne

  Virkelig fine!! Hvordan er de mtp kvalitet? Har tittet på siden, men har sett veldig blandede reviews på nett, så har ikke turt å bestille… Sååå mye fint på bildene, men bildene kan jo lett være knabbet fra andre produsenter :(

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *