News at home

Nå er det ikke lenge til jeg må begynne å tenke på og pakke sammen her hjemme. Helt sykt at jeg skal være ute til 1 juni allerede. Kjøperen kjøpte faktisk alt av møbler også, så det blir jo en relativt enkel prosess mtp flyttingen. Godt å starte helt på nytt også, med leilighet og møbler, og ny stil! Det har med andre ord ikke blitt så veldig mye nytt på interiørfronten her i heimen mtp flyttingen. Men nå har jeg frisket opp med noen få news, må jo nyte siste tiden her hjemme med litt freshe ting!

Levi er også fornøyd med litt nytt, sier hun ♥

Til denne kurven følger det med en tøypose i hvit, så det har jeg brukt som skittentøyskurv helt til jeg fant ut jeg ville bruke den som ved kurv!

Denne kombinasjonen er fin både inne, og ute på terrassen ♥

Tørkede eucalyptus blader ♥ Synes det ble veldig fint til trebordet, og litt annerledes enn jeg vanligvis pleier å ha det. Kurvene er herfra.

Har dere sett noe så kult? To av jentene hjemmefra gav meg dette bildet i 30 års gave! Bilde av øya mi! Stolt!

Endelig har jeg makket meg til å kjøpe en ordentlig høytaler her hjemme. Får alltid kjeft av vennene mine når de er her på fest, for den jeg har hatt i all evigheten spiller ikke høyt nok, sier de.. Superhappy med denne fra Bose. Jeg spiller jo musikk døgnet rundt, så skulle bare mangle at jeg investerte i en ny.

Fra Expert.

Torsdagsklem fra meg og Levi, med ønske om en fin kveld!

13 Comments

 1. Hvor har de kjøpt bildet av Midsund? :-)

 2. Er dette reklame/spons/annonse?

  1. leneorvik

   Nope :-)

 3. Hvor er hyllen du har over den hvite pulten fra? Leiligheten er så vakker!

  1. leneorvik

   Takk! Den er fra Bolia :-)

 4. Hei, jeg lurte på om du kunne laget et innlegg eller vlogg hvor du tipser om interiør på budsjettet? :-D

  Du er dyktig med deg du gjør!

  Ha en flott dag!

  1. leneorvik

   Ja klart det. God idé :-) KLEM og takk! <3

 5. lillemeg

  Hei Lene :) Jeg har sendt deg mail ang iPhone 6 plus du ønsker å selge. Håper på svar. Klem fra meg :)

 6. Du vet ikke tilfeldigvis hvor bilde av Midsund er fra? Har såå lyst på et sånn bilde av byen min <3

  1. leneorvik

   Det er fra annehcopenhagen.com <3

 7. Hva heter blåfargen på kjøkkenet? Utrolig fin :)

 8. Hei fine deg!!
  Litt random spm. men hvor har du kjøpt de tørkede ecalyptus-bladene?

  1. leneorvik

   Hei <3 Floriss har :-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *