Marbella – life

HALLO ♥ Åh som jeg koser meg i fineste Marbella. Klager ikke på dagens kontor, sitter i loungen ute på hotellet og ser utover bassenget, palmene og den blå himmelen. Deilig. Idag er “fri-dag” og i går hadde vi en 12 timers shoot, så dagen gikk i ett. Gleder meg til å fortelle hvilket prosjekt vi har tatt bilder for! Vi er 5 stykker her nede, fotograf med assistent, make-up artist og en person fra kunden jeg gjør oppdraget for, veldig spennende og dagen i går var magisk, selv om det var hektisk!

Har tatt litt deilige bilder til dere, så kan dere drømme dere litt bort til sol og sommer ♥ Nå er planen å pakke vekk macen for noen timer, og slappe av på solsengen før turen går hjemover i 5 tiden.

Det første bildet er fra shooten i går! Hello curls! Badedrakten på det andre er fra Gooseberry Intimates og brillene fra Prada

Antrekket på første bilde : Kjole HM Trend – Genser FWSS // Andre bildet : Kjole fra OOTD

You guys rock – og tatt for at dere klikker dere inn her til tross for litt dårlige oppdateringer. Det blir litt sånn i perioder hvor man har mye og gjøre ved siden av bloggen. Men jeg er veldig glad i dere! Skal kompensere med en youtube video når jeg kommer hjem!

Suss fra solen!

12 Comments

 1. Viktoria

  Fine fine deg! Håper du koser deg masse :-)

  Du har den siste tiden trent mye og der ser ut som du spiser veldig sunt. Det er veldig bra, men blir bare bekymret for om du har et noe anstrengt forhold til mat? Virker som du ikke unner deg noe “usunt”..

  Har sett at du er mye med Audun, kunne det blitt / er det noe mellom dere, eller er dere bare venner hehe? :)

  Stor klem!

  1. leneorvik

   Hei, jeg spiser sunt, men også usunt. Unner meg masse digg når jeg vil :-) Viktig å finne balansen. Jeg har ikke anstrengt forhold til mat i det hele tatt :-) Jeg og Audun er supergode venner, han er en herlig fyr! :-) Klem

 2. Hva heter hotellet du bodde på? Reiser ned i sommer og trenger tips :-)

  1. leneorvik

   Amáre :-)

 3. Ser helt herlig ut :-) Blir spennende å høre hva du har tatt bilder til :-) Kos deg på solsenga, her hjemme reiner det i dag! God tur hjem :-)

  1. leneorvik

   Gleder meg til å vise ! :-) Ja kom hjem til regn gitt :D Ha en fin kveld!

 4. Anbefaler hotellet er veldig bra bodde der i fjor og skal på samme hotell nå i mai

  Ligger så bra til og herlig service på stranden

 5. Åååh er det bilder for Bik Bok?

 6. Madeleine

  Hvor er den grønne badedrakten fra? :)

  1. leneorvik

   Den er fra GooseBerry Intimates :-)

 7. Hei, hvor kjøpte du kjolen fra OOTD? :)

 8. Kristine

  Hei. Hvor er den svarte boksa på bildet til høyre fra? Den var skikkelig fin! :)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *