NYC SHOTS

GOD LØRDAGSMORGEN ♥ Jeg var lys våken klokken 06, og straks skal jeg lure meg på treningssenteret for litt kardio før vi starter dagen med frokost et eller annet kult sted.

NoMo ♥ Og Mariaskatt!

I går hadde vi en superdeilig dag! Startet med trening, og deretter frokost på restauranten her på hotellet, etterfulgt av shopping i SoHo. Vi holdt oss i dette området i hele går, spiste lunsj på Delicatessen, og testet ut The Mercer Kitchen for et glass vin senere på dagen. Er ganske kaldt her nå, så vi er flinke å ta massevis av pauser innendørs.

Blåskjell, parmesan fries & Caesar salat på Delicatessen, mmm snadder!

Elsker forøvrig shoppingen i SoHo, så mange fine butikker å strolle rundt i, mye mer sjarmerende enn på 5th feks, men det er jo hyggelig det også. Kan anbefale vintage butikken “What Goes Around Comes Around” og Planet Blue (masse fint fra For Love And Lemons) .. På kvelden i går spiste vi og koste oss på Buddakhan, og det kan absolutt anbefales.


Jakke Kouture – Genser Ganni – Tights Bik Bok – Sko Acne – Veske Gucci – Solbriller Prada

God lørdag fra oss. Make it a good one! Og et lite spm til slutt .. Hva synes vi om det nye designet? Tilbakemeldinger settes pris på. LOVE

27 Comments

 1. Ikke så fan av det nye designet :p

 2. Jeg likte bloggen din mye bedre før. Synes den er litt rotete nå. Designet er fint, men innleggene er litt all over the place. Hva som er siste innlegg osv. Liker ikke forandringer på blogger :p Men designet er klassisk og fint.

 3. Hei. Ser og høres ut som dere koser dere masse masse, og det er fortjent!! Jeg lurer litt på tightsen, er det en helt vanlig tights eller er det med lommer osv? Kos dere videre.

 4. Så bra dere koser dere på tur! Ser helt fantastisk ut <3 elsker bildene og det nye designet. Veldig fint!
  Ha en strålende dag i NYC <3

 5. Likte bedre det andre – litt rotete design nå.. trendy, men rotete og upersonlig <3

 6. Ser flott ut i New York! Kos dere masse :)
  I forhold til designet er jeg ikke så fan av at man ikke kommer rett inn til innleggene, men ellers fint.
  Har en fortsatt flott tur :)

 7. Går inn på blogg for å lese bloggposter, ikke for å måtte klikke inn på hver og en av dem. Alle blogger som har prøvd dette har gått tilbake til bloggfeed igjen ganske kjapt. Hvis du vil at alle innlegg skal bli lest må du gjøre det lettest mulig for leserne. Jeg gidder ikke klikke inn på alt – men leser gjerne alt hvis det er der lett tilgjengelig.

 8. Liker ikke det nye designet. Det virker mindre personlig, og følelsen av at det er du som skriver til oss – forsvant litt for min del.
  Jeg forguder deg, og kommer nok ikke til å slutte å følge med på deg av den grunn, men du ba om et tips ;-)
  Kos dere i NY. Love!

 9. Synes det var bedre før:)

 10. Liker ikke det nye designet, dessverre :( Ser rotete ut, og jeg kommer meg ikke inn fra tlf.. Kommer opp en rar feilmld. Mye grafikk som gjør at det travlag tid å laste bilder osv.

 11. Nydelige bilder, og ikke minst jenter!! <3 Jeg liker veldig godt designet, men jeg er litt usikker på skriften i innleggene. Synes den til tider er vanskelig å lese, og føler jeg må myse litt. Kan godt være det bare er meg, men vil lufte tanken likevel, hah! Kos dere masse videre, fineste dere <3

 12. Såå misunnelig! Må bare spørre, hvor er den nydelige røde chokeren du har på snapchat fra? :*

 13. Synes designet er litt rotete og vanskelig å navigere seg i, men alt blir enklere når man bare blir vant til det! :-) Har fått problemer med å komme meg inn på bloggen din via pc, men går greit på mobil. Vet ikke om dette bare gjelder meg, men kan være greit å nevne uansett! :-) håper du storkoser deg i NYC og nyter dagene dine der❤

 14. Veldig kult, nytt og fresht design :) digger det! Men likte ikke skrifttypen såå godt..

 15. Liker ikke det nye designet!

 16. Lene, du er bare så skjønn og herlig! Nyt ferien max – det fortjener du <3

  Det nye designet var veldig fint, men syntes det var litt dumt at ikke alle blogginnleggene kommer på forsiden.
  Ellers var det veldig ryddig og bra :) Fortsatt god helg!

 17. Margrete

  Fint design, men litt kjedelig å måtte trykke seg inn på “my latest posts” for å få opp alle innlegga, mykje bedre sånn det var før når ein berre fekk dei opp med ein gang :)

 18. Synes det alltid er mer oversiktlig når man kommer rett inn på feeden. Men fint at du har så man kan trykke på latest posts. Likte det forrgie best :)

 19. Moderne og delikat design, men enklere å komme rett inn på feeden. De tre kategoriene kan likevel gjerne være på toppen, du må bare få feeden opp til der hvor “latest vlogs” er nå. Og få på klokkeslett på innleggene! :D

 20. kan du fortelle litt om hva man kan gjøre, hvor man børr shoppe og spise i new york? skal dit i påsken og trenger litt tips

 21. Jeg måtte inn på Instagram for å se bloggen din. Er fast leser og synes det er kjedelig at jeg ikke kan lese den på safari lenger :(((

  1. leneorvik

   Hva mener du? Jeg kan lese den på safari? <3

   1. Jeg får heller ikke lest bloggen på Safari. Lurer på hva som er årsak til dette??…

 22. Er ikke denne genseren fra Samsøe?

 23. Får en feilmelding når man skriver inn leneorvil.no:/ må søke etter bloggen din på google. G

  1. Selfølgelig leneorvik .no :)

 24. Awsome website! I am loving it!! Will come back again. I am taking your feeds also.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *