A new chapter in life …

Av og til er livet er som en bok.. Man ender et kapittel, og begynner på ett nytt.

Nå er tiden inne for å begynne på ett nytt. Men likevel ta med seg alt det fantastiske som har satt seg på minnet for alltid. Man skal ikke lukke en dør og snu ryggen til så fort noe tar slutt, man skal huske – og ta vare på de fine opplevelsene og minnene man har hatt sammen.

Man kan aldri forutse hvordan livet kommer til å bli, det er ingen fasit. Man lever i nuet, og tar livet som det kommer deretter. Plutselig kan ting forandre seg, og det er ikke alltid noe man kan styre over.

For snart 4 år siden møtte jeg et fantastisk menneske. Et menneske som har gitt meg så utrolig mye. En Gard jeg aldri kunne vært foruten. Gard er noe for seg selv. Han er fantastisk på så ufattelig mange måter. Snill, genuin, ekte, omsorgsfull og omtenksom, tenker på alle rundt seg. Listen er lang, og Gard vet akkurat hvor mye jeg setter pris på han i livet mitt.

13918577_10157756889410355_22709740_o-2

Noen ganger ser man etterhvert kanskje bare at man vokser litt forskjellige veier. Litt fra hverandre. Kanskje man ikke vil helt det samme, kanskje er man litt for ulik. Det trenger ikke bety at man er dårlige mennesker. Det er bare sånn livet er av og til, og det er en naturlig del av det å være et menneske. Man utvikler seg mens man går, og blir eldre. I stedet for at jeg og Gard har vokst og utviklet oss sammen, har vi gjort det litt hver for oss, og ikke helt klart og funnet balansen som gjør at det fungerer 100 %

Gard er min beste venn. Vi har det fint sammen på så mange måter, det er absolutt ingenting i veien for det. Vi har alltid kost oss i hverandres selskap. Vi er så glad i vennene og familiene til hverandre.. Vi har så mye sammen! Men når man etterhvert får et sterkere vennskap enn et kjæresteforhold, er det ikke for oss lengre helt riktig å være sammen.

Det er så trist, selvfølgelig er det trist! Men nå er vi blitt såppass “gamle” at vi må tenke på fremtiden. For oss er det ikke lengre riktig å være sammen fordi vi har det ok og greit. Man skal ha det mer enn ok og greit med den personen man ønsker å leve livet sitt med. Da skal alle brikkene falle på plass.

Vi har verdens fineste Levi, noe som knytter oss sammen. Og vi har for lenge siden bestemt oss for å bevare det sterke vennskapet vårt for vår egen og Levi sin skyld. I tillegg har vi så mange felles venner, venner som vi vil fortsette å være sammen med. Og familiene våre.. Gard er så glad i min familie og jeg så glad i hans.

Det har vært slutt mellom meg og Gard siden juni. Vi bor fortsatt sammen til alt det praktiske er ordnet. Og det går helt fint, vi har vært på ferie som venner, biltur som venner, bryllup som venner. Vi har en veldig god tone, noe vi begge setter veldig høyt.

Ett brudd er aldri enkelt, men når det er riktig vil det bli bra til slutt. Det er en prosess man må gjennom, og hittil har vi gått gjennom denne prosessen sammen. Noe som har vært fint for oss begge. Vi har opplevd mye sammen, og det er ting vi begge kommer til å sette pris på for alltid.

13898394_10157756888930355_941796336_o13939945_10157756889400355_5320230_o

Nå skal Lene være litt Lene. Kjenne på det å være alene, finne tryggheten og gleden i eget selskap. Utfordre meg selv, vokse, finne Lene… Jeg er en kjærestejente, og har vært i 2 forhold rett etter hverandre. Nå trenger jeg litt pusterom. Stoppe opp og tenke over livet og hva jeg vil videre.

Av og til i livet må man ta kjipe valg for å få det enda litt bedre. Det er tungt å svelge. Men føles riktig, og da er det ikke noe grunn for å tviholde på hverandre, selv om det ofte er den enkleste og minst kompliserte løsningen.

Det går veldig fint med meg!

Klem til dere alle.

59 Comments

 1. Dette var utrolig trist å høre <3 Jeg håper og tror du kommer deg vel igjennom det og kan se på bruddet som en prosess som gjorde deg sterkere. Du er en så vakker, talentfull, morsom og eventyrlysten jente som jeg tror vil nå langt – bare som Lene. <3 Klem til deg!

 2. Et brudd er aldri lett, men dette virker som et modent og gjennomtenkt valg fra deres side. Så fantastisk at dere kan bevare vennskapet! Heia dere på hver deres kant, fine mennesker!

 3. Så trist! Men er dere sikker på dette? Noen dager er mer hverdag enn andre. Og det er det hos alle etter en stund. Men virker som dere begge har så mange kvaliteter dere setter pris på hos hverandre. Prøvd å gå å snakke med noen om forholdet? Parterapi?

 4. God klem til deg:) Du er fantastisk:)

 5. Caroline K

  Jeg begynte å gråte da jeg leste dette. Fordi jeg står i nøyaktig samme situasjon. Blitt slutt med min kjæreste og bestevenn, vi eier leilighet sammen og lille valpen Tilla. Vi er fortsatt bestevenner og jeg sliter med å finne en balanse, venninner syns jeg er rar som ikke kutter kontakt. Er på visninger hver dag, men budrunden er tøff. Vi vil dele omsorg for lille og han skal kjøpe meg ut. Uendelig tøft men samtidig riktig, vi var ikke kjærester lenger. Vi var bestevenner i kollektiv.

  Satt utrolig pris på innlegget, fantastisk at et annet menneske føler det jeg føler på nøyaktig samme tidspunkt. Takk Lene!

 6. Christina

  Uff så trist. Kjærligheten er så fin, men kan også være så ufattelig vond! Håper det går bra med deg!
  Fantastisk at dere kan være venner, det står det respekt av! Jeg lurer litt på dette med at dere ble mer venner enn kjærester? Hva mener du med det? Hva innebærer det liksom? :) at ting blir hverdagslige? Er det ikke rart å bo sammen selv om det er slutt, eller reise på ferie sammen? Jeg bare lurer fordi jeg vet at jeg personlig ikke hadde klart det like fint som dere! :) er det ikke litt rart å dele seng når det er slutt, liksom? (Beklager hvis dette blir litt personlig, men jeg går gjennom noe av det samme selv for tiden, og forstår ikke hvordan du klarer å a det så fint. Sier litt om hvor fint menneske du er <3 god klem sendes til deg :)

 7. Veldig trist å lese.. Vet det ikke passer seg helt å kommentere dette i innlegget.. Men hvor har Gard kjøpt dressen sin?

 8. Fikk frysninger av måten du skriver på, så utrolig fint og ærlig <3

 9. Det skremmer meg når jeg tenker på brudd. Har vært sammen med typen i snart 6år. Jeg har lenge følt at følelsene mine ikke er de samme for han lenger. Sikkert de siste 3 årene. Jeg aner ikke hvordan jeg skulle gjort det, han har akkurat mistet faren sin i tillegg. Bruddet hadde knust han mer enn oss begge til sammen. Alle minnene, alle vennene våre, familien ikke minst… At dere fant styrken sammen kan jeg ikke sette ord på en gang. Det er helt utrolig… Lykke til dere begge.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *