The perfect everyday bag

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Everyday bag ♥

God mandags morgen! Idag går det i ett, først til tannlegen for å fjerne sting, deretter møter fra 11 til sent i kveld, så nå skal jeg komme meg avgårde på trening, dusje der og dra direkte videre i møter på United Influencers. Mye spennende på agendaen idag. Er så inspirert og giret, og gleder meg over hver den minste detalj når det kommer til planer for fremtiden ♥

Forrige uke kom jeg over denne fantastiske everyday bagen! Akkurat hva jeg trengte, og har trengt lenge egentlig, bare ikke makket meg til å kjøpe en. Perfekt å bruke til trening, helgeturer, overnatting, eller rett og slett en dag du bare har ufattelig mye drass med deg (som jeg ofte har, og ender opp med alt for mange poser og en stappfull veske, kaos..) I tillegg er den faktisk fin, og passer til hvert et antrekk du måtte ha på deg, om det er treningsklær, joggeklær eller vanlige klær. Fin er den til uansett!

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset


Den koster bare 399,- noe jeg ikke synes er ille i det hele tatt! Kjøpte den på Eger ♥

Jeg har pakket bagen min for en lang dag. Med mac, briller, treningstøy, parfyme, tørrshampoo etc. Greit å bare få pakket alt i ett! Og det er faktisk utrolig hvor mye det er plass til i en sånn bag! Den finnes i flere størrelser tror jeg, og i toalett-veske også. bare et lite tips ♥

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Fin mandag til dere alle!

24 Comments

 1. Margrethe

  Helt perfekt bag! Husker du hva den heter? Lette etter den på nette, men det var litt vanskelig å se hvilken modell du har..

  1. leneorvik

   Hmmm, neei! Det aner jeg ikke. Helt svart med beige logo, ganske stor str. Men aner ikke hva den heter, har du noen linker? Så kan jeg se!

  2. Den er fra det danske mærke Day og hedder Gweneth bag :) I danmark koster den bare 299 og findes i MASSE forskellige farver, størrelser og former, måske du kan spare lidt penge ved at købe på dansk netside :)

   Fortsat god dag. Hilsen en stor DAY-fan <3 ;)

   1. leneorvik

    Gweneth ja, der lært jeg meg noe nytt! Takk <3 :-) Superfine bager altså!

 2. Cathrine

  Hei
  Bestilte noe sko fra kolleksjonen din for en uke siden og enda ikke mottat noe, prøvd å både ringe å sende mail ang dette men ikke fått noe svar ? Hvem/hvor kan jeg henvende meg ??

  Håper du gidder å svare ?

  Mvh Cathrine

  1. leneorvik

   Hei, å?? Snakket med de før idag og alt skulle vært sendt ut! Man skal kunne henvende seg til nummeret som står.. Merkelig :-( Kan du ikke sende meg en mail med fullt navn? Så skal jeg sjekke opp for deg :-)

 3. Den bagen har jeg også nettopp kjøpt meg, bare med mønster. Så utrolig fornøyd, får jo plass til halve livet mitt oppi der jo, hihi!

  1. leneorvik

   Hehe, jaa – den er superfin, og praktisk <3

 4. Trener du bare i sportsbh inne på senteret? Mener du la ut et bilde tidligere du stod på mølle og løp i kun sports bh. Eller var det på snap? Er det “vanlig” kleskode på treningssenter ned i Oslo

  Ha en fin dag!

  1. leneorvik

   Hei, nei normaltvis ikke :D Var så varmt med gerilja-trening bare :D

 5. Birgitte

  Hei Lene. Et spørsmål litt på siden som gjelder oppussingen din. Jeg elsker den grønne fargen og nå lurer jeg på hvilken farge du har brukt bak den hvite peisen din? Takknemlig for svar.

  1. leneorvik

   Hei! :-) Det er grå skifer, kalkmaling <3 Fra Jotun!

 6. Så fim du er! Hvor er den svarte buksen med sleng fra? Klem

  1. leneorvik

   Bik Boken :-)

 7. Hvor er buksen fra?

  1. leneorvik

   Den er gammel, fra Bik Bok :-)

 8. Hei Lene!
  Savner en “Pin it”-knapp på innleggene dine. Du er jo såå inspirerende med vakre bilder og det hele! Det er mye på bloggen din som ville gått rett i inspo-mappen min for å si det sånn (Om ikke den allerede finnes og jeg bare er blind da.. Det er jo også en mulighet)

  1. leneorvik

   ÅÅ snilling! Vi har faktisk planlagt det i det nye designet mitt, yay! Så det kommer :-)

 9. Hvor har du kjøpt den hvite calvin klein bhen? <3

  1. leneorvik

   Svean på Paleet :-) Klemmer

 10. Elisabet

  Perfekt med tipset om reiseveska nå! Løp rett på butikken for å kjøpe, passer perfekt når man skal sitte i over 15 timer på fly og må ha endel i veska! :D

  1. leneorvik

   Haha, så braa! Yay :-) <3 Da passet det jo perfekt :-) GOD tur da, hvor enn du skal <3 KLEM

 11. May Stine Lien

  Elsker bagen :D Er den sort eller mørk blå?

  1. leneorvik

   Svart <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *