THAT DRESS & COAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole Sando – Veske YSL – Sko Zara – Jakke & Other Stories – Øredobber H&M

Her kommer hele antrekket fra tirsdag ♥ Gleder meg veldig til å bruke denne jakken mye fremover nå, forelsket meg helt i den i London, og visste at denne ville bli mye brukt nå ila høsten. Både til hverdags og til fest. Synes den er litt annerledes og skiller seg litt ut fra de andre jakkene jeg har hengende i skapet. Denne er superfin til en skinnbukse, en skjorte og boots til hverdags også.

SMIL Lene

8 Comments

 1. Hei. Så utrolig fin du er. Det er du jo alltid, men dette var amazing!! Hvilken str har du i kåpen? Takk for en flott blogg. Jeg liker at den er så naturlig. Og din positivitet er imponerende. Mvh Randi

  1. Så snill du er Randi. Det betyr mye for meg :-) Tusen takk! Kåpen er i str xs :-) Den er litt stor i str :-) Klemmer til deg og god mandag!

 2. Hei!

  Gjør du noe spesielt med håret for å få det så glatt? Jeg har så mange irriterende småhår, så hadde vært topp med tips :)

  1. Heia :-) Nå skal jeg fortelle deg :D Hih, jeg var så frekk at jeg stjal litt av hårvoksen til Gard og smelte oppi :D Så avsluttet jeg med spray <3 Jeg har også MANGE småhår….. Argh

 3. Elsker jakken!! Kjolen minner meg om en drøm jeg hadde i natt – drømte nemlig at jeg var i bryllupet ditt! Haha:) Det var veldig fint, bortsett fra at en av brudepikene stakk en av de andre brudepikene i låret med en gaffel under seremonien! Og så fikk du en båt i bryllupsgave av Gard. Hahaha, veldig realistisk altså:p

  1. Hahahaah, JEG LER!! Herregud så sprøtt :D :D For et dramabryllup? :D :D Gaffel? Hehehe, ler…. En båt ja, ja men det sier jeg ikke nei til :D :D Hihi. Klemmer

 4. Nydelig kjole! Har du underkjole under? Isåfall hvor har du kjøpt den? Jeg har en lignende kjole og har lett ca over alt etter en underkjole med åpen rygg?

 5. Ia Johanne

  WOW! Dette tror jeg må være den fineste outfiten jeg har sett deg i noen gang! For en herlig mix med kjolen og kåpen! Du ser helt fantastisk ut!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *