Packing our suitcases

GOD tirsdag alle sammen ♥ Nå har vi endelig funnet ut hvor vi skal dra, og spontane som vi er bestilte vi oss tur til BARCELONA i går kveld! Wææ, gleeeedes! Vi har vært innom tanken på Kragerø, Midsund, Geilo, Bergen, telttur, Kr.Sand, you name it – men vi ønsker oss sol og varme, så da setter vi oss rett og slett på flyet til Barca om få timer! Vi blir til søndag, og deretter kjører vi direkte til Bergen for noen dager før vi setter kursen mot Romsdalen og hjemover. Siste innspurt av ferien før vi begge begynner ordentlig på jobb igjen. Vi gleder oss så mye til alt vi skal oppleve de to neste ukene! Og gleder meg i hvertfall til å få tilbake blogge gleden og ha litt mer motiverte innlegg for dere. Vært litt sånn halveis i det siste, I know. Men jeg tar selvkritikk altså!

Anyways, nå ha jeg pakket fine kvelds antrekk, bikinier, solbriller, og alt man trenger til en sånn type ferie, jeg ELSKER Barcelona. Alt på et sted!

P7280123P7280126P7280127P7280128

Ready, set, GO! Vi skrives fra herlige Barca i morgen, ok? Forresten, var det ikke hyggelig at Gard svarte dere på spm runden i går? 

SMIL Lene

15 Comments

 1. God tur :) Vet du om det er forsinkelser på solbrillene… ikke fått mine enda å bestilte på lanseringsdatoen..
  <3

  1. Heia, nei ingen forsinkelsa :-) De runde og retro har ikke levering før 15 august <3 De du bestilte søte?

   1. Ahhaaa, no så e det, har jo fåt mail åsså.. tingen va du spurte etter bilde.. å e bare.. men e har jo ikke fått dem.. å trodde e va den eineste :) sorry <3

 2. åå heldig:D kos dere masse! likte forresten spm runden med Gard i går :) gode svar :D

 3. Det var kjempekoselig at han svarte i går! Så koselige svar. Good tur!!!

 4. Hei! Den grønne kjolen er så utrolig fin? :D Hvor har du kjøpt den fine deg? :)

 5. Gøy å være litt spontan i blant da.. Kos dere og nyt det til det fulle! :-) Barcelona er fantastisk, dit skal jeg tilbake. Hvor er skoene fra? De med brun mørk hel?
  GOOOD TUUUUR <3

 6. Gøy med svar fra Gard!! Han er godkar! Kos dere i Barcelona <3

 7. Hvor er den nydelig minst-fargede bikiniene fra Lene??

 8. Hei Lene. Du er en utrolig stor inspirasjon! Jeg leste en kommentar at der var stor forskjell pp deg etter duka om kostholdet ditt. Ble nysjerrig, og lurer på hvordan du har lagt om kosten? Hvordan ser en normal dag ut for deg, og skeier du ut innimellom med smågodt, chips, pizza og lignende?:)

 9. God tur, kos dere masse! <3 Ja, likte svarene, så blir spennende med del 2 :)
  Hvor er den hvite bikinien fra forresten?

 10. Ååh så deilig å reise bort! Vi har sett på Barca selv, men været så fryktelig ustabilt ut nå denne uken. Håper du får bekreftet det motsatte, har veldig lyst å bare kaste meg på flyet selv. Ha en super ferie, gleder meg til bilder og hotelltips helt på tampen! :D

 11. Morsomt, jeg Googlet “Barcelona-tips” i går og fant bloggen din fra når dere var der i 2014. Vi er i Sitges nå og reiser til Barca om et par dager – skal faktisk bo på hotellet dere bodde på sist. Del gjerne noen tips om restaurant / klubb / utesteder :) god tur

 12. Victoria

  Vi reiser på onsdag! Legg gjerne ut masse tips til hva man burde se, resturanter, barer, utesteder :D

 13. Den mintgrønne bikinien var helt nydelig, og de høytalerne så sykt praktiske ut! Hvor har du kjøpt de? :)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *