White for summer

P6170998-001

Badedrakt lånt av This Is Pr | Kamera Fujifilm | Sko her (adlink) | Briller Barton Perreira

Åh, dette her er bare elsk for mine øyne. Hvitt, lyst, sølv. Klarer ikke vente til ferie nå! Tok disse bildene før jeg dro på photoshooten igår, var så inspirert. Temaet var jo sommer, så dette passet jo perfekt ♥


P6170991-001
P6170994-001

Fineste neglene jeg har hatt på lenge, og kunne ikke passet meg bedre nå som jeg skal ut å reise og få digg brunfarge! Marianne la disse før shooten, og jeg er så happy med de! Det er akryl, i en slags melkerosa farge. Digger den. Anbefales ♥ Neglene er som vanlig lagt hos S&M Nails. (Behandlingen er sponset)

Shooten gikk så bra igår, og resultatet blir awesome. GUUD som jeg gleder meg til å dele med dere! Til tross for øsende pøsregn og 9 grader, samt iskald vind fikk vi nailet hele shooten til slutt! Det tok sin tid, men det var det verdt. Jobbet med verdens beste og blideste team i går og savner tilbake allerede. Tommel opp for positive mennesker. Vi holdt på i 12 timer igår i ett sett, og dere kan tro denne frøkna var helt ferdig når hun kom hjem. Jaggu meg godt med mat, sofa og tidlig i seng altså. Føltes ut som jeg hadde festet en uke når jeg våknet idag :D

SMIL Lene

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *