Looks of march

Uten navn-17Uten navn-16Uten navn-18Uten navn-11Uten navn-14Uten navn-19Uten navn-12

Wich one is your fav?

Her er noen av antrekkene fra Mars, med litt vår i luften men også iskalde dager! Merker likevel at jeg klarer å være pittelitt mer kreativ i klesveien, og at strikkegenserene er byttet ut med lettere plagg. Det kan vi like. Og nå skal jeg straks pakke kofferten med deilige, digge, lette sommerklær og pastellfarger. Åh! ♥ Ekstra deilig å tenke på idag når jeg våkner til snøstorm!

Hektiske dager nå før påske, igår var jeg ute av hus i 12 timer, derav ett innlegg mindre – og idag går det i ett fra trening klokken 07 til siste møte som sikkert runder av i 16-17 tiden. Puh! Håper dere har en nydelig uke, regner med dere gleder dere til ferie nå ♥

14 Comments

 1. Nr. 3 og 4 er favorittene :D

 2. Hvor er den svarte boblejakken fra? :)

 3. Og du fortsetter å skrive måneder med stor forbokstav selv om det har blitt påpekt flere ganger :P

 4. Elsker stilen din, den er sååå fin. Liker genseren på bilde 3, den er skikkelig stilig :-) klem

  Makeup, Beauty & Fashion

  1. Takk snilleste deg :-)

 5. Hei! Hvor lang er du? Jeg er relativt ny leser. Jeg synes du virker så høy, men så så jeg bilde av deg sammen med Kathrine Sørland, så da ble jeg litt usikker…hehe…ikke så viktig altså :P

  1. Heia, hehe – nei jeg er ikke så høy – 164 :-) Klem

 6. Så mange fantastiske antrekk! Må jo bare elske stilen din :-) Håper torsdagen din har vært fin så langt!

  http://www.katrineaastorp.blogg.no

  1. Takk snille deg :-)

 7. Ja men den får du jo tak i <3 Snaart. 17 April <3

 8. Sminker du deg annerledes om dagen Lene? Enn det du gjorde tidligere? Syns du har blitt så mye tynnere i ansiktet den siste tiden. :-( Håper ikke du tenker å gå noe ned i vekt, for du er helt nydelig slik som du er. <3

  1. Nei det gjør jeg ikke! Jeg har gått opp i vekt jeg, så du skal ikke bekymre deg :D

 9. Ang. kosthold

  Hei :) har så innmari lyst til å lese mer om ditt nye kosthold og treningsrutiner. Kroppen min har behov for en liten endring i livsstil, og jeg trenger inspirasjon til matretter osv.. Jeg spiser greit til de fleste måltider, men klarer ikke slutte å spise smågodt hver eneste dag! Hvordan klarte du å slutte med det? Har du merket noen endringer på deg som har skjedd pga. det nye kostholdet så langt?

  Håper på svar:D

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *