Saturday shopping

Uten navn-25Uten navn-23


Hatt // Ring // Beige clutch // Beige sko med snøring // Coral sko // Hodetelefoner // Beige lommebok // Klokke // Svarte strappy sandaler // Belte med gull // Coral clutch // Bh // Sandaler // Ryggsekk // Armbånd // Toms // New Balance sneakers // Ring (adlinks)

I år har jeg troen på deilige detailjer i svart, gull, beige og coral (orangerødt?) Så utrolige deilige, og freshe farger! Og ikke minst, farger man ser skikkelig brun ut i, spesielt den coralfargen… Merker det allerede etter at jeg hadde på meg den drakten her om dagen, synes det er helt nydelig med både gull og svart til, og selvfølgelig også beige om man ønsker. Love love love it. Dette blir en finfin vårkombinasjon i garderoben. Se flere digge vårnyheter her ♥

5 Comments

 1. Elsker de fargene selv! Spesielt coral er jeg veldig fan av og bruke mye den fargen :-)

  http://www.katrineaastorp.blogg.no

  1. Så bra :-) Veldig fin farge, fresh <3

 2. Hvis dette er annonselenker, skal de vel merkes? Mener det bare som konstruktiv kritikk, er fast leser og liker veldig godt at du har postet mer personlig i det siste :)

 3. Charlotte

  ååå, skulle ønske jeg kunne klikke alt hjem, haha! :-D
  http://www.charlottetunes.femelle.no

 4. Så mange fine accessoirers <3
  Jeg lurer på om du kan si meg hvilket program du bruker når du lager slike collager?
  Har så lyst å lage meg en slike ønskeliste til bursdagen – tihi!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *