Touch of leo

leneUten navn-5Uten navn-1Uten navn-4Uten navn-2

Wearing : Handbag Gucci | Backpack Bik Bok | Coat Vivikes | Cap Bik Bok | Trousers Zara | Sweater Bik Bok | Armcuff & Rings H&M | Shoes Zara

Dagens antrekk, bildene er det Espen som har tatt. Var i møte med han og Olympus tidligere idag, til lunsj møtte jeg Henriette og lille Noah, alltid så hyggelig og være med de to ♥ Blomster har jeg fått og, står ikke på! Nå får vi snart middagsbesøk, og har planer om å spille Mariokart resten av kvelden, barnsligheten lenge leve.

17 Comments

 1. Du er så flink til å kle deg, får masse inspirasjon av deg, fortsett med det :) En annen ting jeg setter så pris på ved deg, er at du viser at du kan bruke det samme klesplagget flere ganger, imotsetning til noen andre bloggere som bruker et dyrt plagg kun en gang, i allefall viser det på bloggen kun en gang. Det er så gøy å se når du kan variere style med samme basisplagg. Fortsett med det. Du er toppers! :)

  1. Heia :-) Så hyggelig og høre, tusen takk for fine ord Ranveig :-) Klemmer

 2. Hei! Tenkte bare å si at jeg har hatt problemer med å komme inn på bloggen din i dag og i går. Må søke og gå via google, hvis jeg går rett på leneorvik.no så kommer det bare opp at jeg ikke får lastet inn siden.

  1. Hmmm, så rart? Ligger blogg.no adressen inne kanskje? For den fungerer ikke lengre.. Men hvorfor du ikke får lastet opp bloggen skjønner jeg ingenting av :-( Prøvd forskjellige nettlesere? :-) Klem til deg

   1. står http://www.leneorvik.no, så skal vel være rett addresse.. Og har prøvd både firefox og safari. Merkelig.. Får satse på at det plutselig ordner seg av seg selv, hehe :)

   2. Hei,
    Jeg har også problemer med å få lest innleggene dine, da siden henger seg opp og det er STORE problemer med å scrolle nedover på siden. Jeg gir som regel opp og det ender opp med at jeg ikke får lest innlegget. Prøvde også å kommentere i går og det var også problematisk.
    Dette har jeg nå opplevd i over en uke. Tenkte å si ifra om det tidligere men fikk som sagt også problemer med å legge igjen en kommentar.

   3. Jeg også har samme problem

 3. Asså, du er så fin honey <3

  1. Snilling :-) Takk Kaja-mor <3 Love

 4. Åh, jeg bare elsker den kåpen! Håper du har hatt en super onsdag :-)

  http://www.katrineaastorp.blogg.no

  1. Takk Katrinemor, ha en fin dag :-)

 5. Sååå sykt og :D Elsker det!

 6. For en fin og god jente du virker som, Lene! :-) Beundrer deg! Finner mye inspirasjon i antrekkene dine, og gleder meg til du kommer med et egen kolleksjon :D Forresten, så det var et par andre som hadde nevnt det tidligere men jeg opplever også at jeg må gå innpå andre sider for å komme innpå bloggen din! skriver riktig adresse, men får bare opp at siden ikke er tilgjengelig :/ Ha en strålende dag, fine du :-)

  1. Tusen takk snille :-) Hmm, så veldig merkelig, UB er på saken så håper de får fikset det snart!

 7. Oh yes I like it! Disse fargene sammen er kjempefine :) har fått helt dilla på svart og gull i det siste!

  1. Takk :-) Ja gull og svart er så coolt! :-)

 8. Så utrolig flott du er! Fint antrekk som alltid :) Hvilket kamera har du brukt når du har tatt disse bildene? :)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *