Some questions for you

Hei dere, hjemme igjen ♥ Har dere det fint?

Klar for ny uke og rutiner. Har hatt en nydelig uke sammen med Gard på Geilo og i Bergen, men klør i fingrene etter alt som skal skje denne uken. Imorgen skal jeg forresten dele en spennende nyhet med dere, så husk og klikk dere inn her klokken 10.00 sharp ♥

Morgenkaffe i leiligheten er det lite som slår, mmm.

Uten navn-3

Jeg sitter her med en litt ekkel følelse, og skjønner ikke helt hva som har skjedd inne på bloggen den siste tiden, spesielt den siste uken. Jeg vet jo at de fleste har hatt vinterferie, men det er likevel noe som ikke helt stemmer. Vi har jo alltid hatt så god kommunikasjon, og en god tone her inne på bloggen, nå er det noe som har forandret seg. Ikke vet jeg om det er den nye bloggplatformen, den nye kommenteringsløsningen, eller hva. Selv føler jeg at jeg har levert varierende, bra innhold, selv om det helt sikkert kunne vært bedre fra min side også, men tro meg – jeg gjør virkelig alt jeg kan disse dager for at DERE skal være fornøyd. Men det er noe rart som har skjedd siste tiden, og jeg må bare få luftet det for dere. Og nei, jeg er ikke ute etter noe slags sympati, jeg er rett og slett ute etter grunnen. Jeg jobber på for at dere skal være fornøyd, og for at JEG skal levere etter beste evne for dere. Derfor må jeg grave og spørre litt, for å få svar. Og dere er jo superflinke på tilbakemeldinger når dere bare vil ♥ Siste uken har det rett og slett vært helt musestille her inne, og det gjør meg litt vondt!

Nå er det min tur med en liten spørsmålsrunde til dere, og dette fordi jeg vil bli klokere på hva som har skjedd etter at jeg har byttet til den nye plattformen.

♥ Trives dere med å klikke dere inn på den nye bloggen?

♥ Liker dere den nye plattformen- og det nye designet?

♥ Hva synes dere om kommenteringsløsningen, er det mer ork enn det var før?

♥ Hva har gjort at du har kommentert mindre i det siste?

♥ Savner du noe mer fra meg, mtp innlegg, bilder, variasjon?

♥ Gjerne gi meg noen små hint på hva du er fornøyd med / ikke så fornøyd med

Håper vi kan kommunisere litt bedre, og få den gode, positive kommunikasjonen som vi hadde før jeg byttet platform, I miss it!

Nå skal jeg forresten snart møte Helle Bornstein for en time på Smart Trening, yes – that’s right – nå skal denne jenta fokusere 100 % på trening og sunt kosthold fra idag av, nå har jeg fått nok av usunnheter og snop. Gleder meg utrolig mye, og jeg vet at jeg kommer til å nå mine mål, for når jeg først bestemmer meg, er det ingen vei tilbake. Veldig lyst å ha dere med, slik vi kan motivere hverandre, dele oppskrifter og sunn mat med hverandre og ikke minst – nå mål sammen. Håper dere er med ♥ Skrives mer om dette senere.

96 Comments

 1. Kjære søte deg! Synes bloggen din er fantastisk, men i det siste så klarer eg ikke å uploade siden din altså. Tar veeeeeeldig lang tid. Går fint på iphone og ipad men ikke på mac! Håper du kan fikse det! :)

  1. Nei, dette er VELDIG beklagelig :-( Og må fikses ASAP. Takk for at du sier ifra :-)

 2. Hei Lene!
  Du er like søt som alltid:) Men siden din er dessverre altfor treg og det går ikke å zoome på bildene:(

 3. GI OSS NOE NYTT – SANGVIDEO, SMINKEVIDEO, OPPSKRIFTER

  1. Oppskrifter kommer <3 Sangvideo må jeg ha tid til først :D IIIk. Men skal prøve :-)

 4. Jeg har lest bloggen din daglig i noen år nå, og synes du har et hyggelig og passe variert innhold. Siden du var i Dubai har jeg hatt problemer med å lese bloggen i safari, og tok en stund før jeg fant ut at den virker i chrome

  1. ÅÅ?? Fordi den har hengt seg opp eller? Merkelig. Skal være mulig å lese den i alle.. Men takk for at du sier ifra, det er gull verdt :-)

 5. Heia Lene! :) Er en trofast leser av bloggen din.. Elsker ditt sprudlende humør,stilen din både når det gjelder interiør og mote! Og mest av alt digger jeg energien din- altså..den er helt fantastisk!! Å jeg blir virkelig inspirert- takk!! :) Har aldri kommentert før,men en gang må bli den første og jeg skal fortsette med det.. Den nye plattformen var en liten tilvenningssak,men syns bloggen er ren og stilig! Litt synd at det ikke går an å zoome bildene,men pytt au! Er like ofte innom som alltid fordet! Keep up the good work! Klem :)

  1. Heii :-) TAKK snille deg :-) Hehe, energien er det ikke noe i veien med nei :D Det er helt sikkert, hehe. Ikke zoome? Hmmm, så rart. Setter det på listen over ting som må fikses. Takk for innspill <3

 6. Jeg får ofte opp at det har oppstått en feil og at siden må lastes inn på nytt. Og selv om siden lastes på nytt så kommer jeg ikke inn. Derfor blir detofte til at jeg ikke får lest blogginnleggene dine. Ser at det samme skjer på UB når jeg sjekker bla.treningsfrue, komikerfrue og martheborge

  1. Hmm så rart! Det har jeg ikke merket selv, men ser mange skriver det. Uff, så trist. Sier ifra til UB, så får vi fikset det :-) Klemmer

 7. Synest bloggsiden går “tregt” og henger seg opp når eg scroller meg nedover siden, slik var det ikke på din gamle blogg..

 8. Jeg liker ikke spesielt godt hele oppsettet på UB og syns at innleggene dine blir mer og mer like. Når bloggen din i tillegg har blitt treg så blar jeg viderere til neste blogg. (Dette bør UB fikse) Jeg kan se at du prøver hardt å levere hver eneste dag, men jeg savner å se mer av den sprudlene deg :) fargene på bildene er triste og vi har sett det før! Kanskje du kan dele mer av ting som inspirerer deg, finne spennende locations og sprite opp bloggen litt. Dette er første gang jeg kommenterer på bloggen din – og jeg har dessverre sluttet å lese den fast..etter at du byttet plattform. Jeg håper bloggen din blir varmere og at man får se mer av deg – så skal du nok se at jeg kommer tilbake igjen…

 9. Cathrine

  Hei:) Jeg har fulgt deg i flere år! Synes bloggen fortsatt er bra!:) Jeg bruker kun iPhone og iPad, opplever at det går tregt å laste inn bloggen din nå. Veldig irriterende når man skal scrolle seg ned, så kommer man borti bildene dine med fingeren, og da blir bildene fargeløse og utydelig. Ellers så er det sjeldent jeg kommenterer. Men det er vel noe vi også kan bli flinkere på ;)

  1. Ja jeg vet, nå er det hvite på bildene tatt bort, men vet at det går treigt.. :-/

 10. Hei :)
  Liker ikke den nye plattformen . Treg opplastning på Tlf. Likte mye bedre slik bloggen var før. Nå er den bare blitt “en av de andre” utseende messig. Tror du hadde tjent mer på å ha det som før. Innholdet er vel ok slik som før.

 11. Jeg begynner så vidt å venne meg til den nye bloggen og det nye designet! Veldig nytt, men også stuerent og veldig “Lene” føler jeg! :)

  Er innom bloggen daglig og elsker alt egentlig! Men kunne tenkt meg lysere og mer fargerike bilder -selv om jeg har forstått at gråtoner er veldig deg!

  1. Så bra :-) Det er ganske rent pg pent.. Ja, du vet meg og farger…. Håpløst det. Men nå kommer snart våren, og DA blir det <3

 12. Hei :)

  Jeg likte den andre plattformen mye bedre. Denne her er eksternt forvirrende og krever mye mer tid. Veldig treg og uoversiktlig. Pleide å være innom bloggen din flere 2 til 3 ganger on dagen før, men nå er jeg innom 1 gang i uka fordi det er så mye styr. Bør ikke være styr å lese en blogg. Du har sikkert dine fordeler med denne plattformen. Son leser foretrekker jeg

 13. Siden din er utroooolig treg, bruker flere minutter for å komme gjennom ett innlegg eller alt bare stopper opp! :/ merket det ble bitte litt bedre da jeg brukte firefox fremfor safari… Da leser jeg fra Mac.

  1. Jaa, jeg vet!! Dette MÅ fikses opp, tar alt dette videre, så skal nok bli en orden :-)

 14. Du er vel herlig, takktakk for kjempekos kommentar, hurra <3 Kjekt og høre du er fornøyd!

 15. Synes hele oppsettet til united bloggerssiden er så rotete og uoversiktelig. Dette har ingenting med deg og det du skriver og gjøre! Når man klikker seg inn på ub sin samleside for å lese litt forskjellige blogger, så kommer ikke de nyeste innleggene på bloggene opp, men et gammelt et! Synes Ub har gjort alle mine favorittblogger dårligere!

 16. Jeg elsker fortsatt bloggen din, men som jeg nevnte for deg tidligere så henger den seg opp i Safari. Og siden det er Safari jeg helst bruker, så blir det tungvint og bytte over til Mozilla kun for å lese din blogg.
  Noe annet jeg føler kanskje begynner å bli litt kjedelig er at antrekkene gjentar seg hele tiden. Det er ikke så mye variasjon i dem. Det er samme farger som går igjen, og veldig ofte med samme jakke matchende til som du hadde dagen før.

  Vil se mer farger i hverdagen din, ikke bare grått/hvitt :)

  Dette er det eneste negative jeg kommer på. Ellers elsker jeg bloggen din! Stå på :)

 17. Christine

  Noe av det jeg liker mest med bloggen din, er at du fremstiller deg som en “normal” person som i likhet med oss lesere har dårlige sider av oss selv, og at du ikke er redd for å dele de med oss. Spesielt likte jeg innlegget om skituren, og hvor du lot Gard og Helen fortelle om deg! :-) Mange bloggere blir for overfladiske, og da er det så godt å lese bloggen din og vite at det er normalt å furte til kjæresten når man ikke har spist på en stund ;-)

  I tillegg deler du matoppskrifter hvor man ikke må kjøpe dyre ingredienser på en helsekostbutikk, Også er de supergode!! Lagde tacosuppa til min svigerfamilie, og den falt i smak ;-) Det finnes nok av bloggere som deler havrepannekaker, så ja takk til oreokake og skoleboller! :D

 18. Katarina

  Jeg liker ikke den nye platformen. Jeg synes det er rotet og forvirrende når man får så store bilder midt i siden over nye innlegg. Jeg vet ikke om jeg er på toppen ved headeren eller det er et nytt innlegg. Jeg synes kommentering er mer tungvindt. Jeg er ikke så mye inne på bloggen din lenger fordi jeg synes platformen er rotete… Derfor blir det ferre kommentarer (men, sant skal sies, jeg har vært generelt dårlig i år). Synes du er veldig flink med bildene dine, de er kjempefine og spennende å se på.jeg for min del liker også mer seriøse innlegg. Det blir ofte veldig rosenrødt, og det kan godt hende det er slik det er, du er jo en superglad og søt jente, men av og til kan det kanskje finnes litt andre ting å skrive om.

 19. Jeg synes både du og bloggen er helt FAB! :D Før var din blogg den første jeg klikket meg inn på, men etter at du byttet til UB går det ikke an å lese den via safari som jeg alltid har brukt og bruker. Den er suuuuuper treg og bildene kommer aldri opp. Jeg har googlechrome, så om jeg har tid bruker jeg den, men kun for å lese din blogg. Haha :) Stå på, du er herlig! <3

 20. Katharina

  Ikke helt fant av kommentarfeltet og liker ikke designet på bloggen.Hater at det kommer et stort bilde også masse tekst så fler bilder :( Men elsker bloggen,elsker deg haha, elsker stilen din og du er et så godt og sunt forbilde! Men har blitt litt mere ” stress ” å kommentere og å klikke inn på bloggen, glemmer fort at du har gått over til .no :)
  Men ha en fantastisk dag, Du er norges beste blogger.

 21. Eneste problemet hos meg er at innleggene dine ikke kommer opp på Bloglovin.. Har vært sånn i ca. 1 måned, så glemmer på en måte å sjekke bloggen din utenom. Men jeg elsker bloggen din da! Kjempeherlig å ha mange nye innlegg å lese gjennom :)

 22. Hei Lene!
  Jeg liker ikke det nye designet. Når man skal lese gjennom iphone kan man ikke gjøre tekst eller bilder større. Man kan ikke trykke på bildet engang? Jeg likte det du hadde tidligere, så det er mest ork å scrolle seg nedover siden sånn som den er nå. Dette er ikke negativt ment, men nå får du hvertfall litt svar. Du er jo like flink og alt, har ingenting med det å gjøre, men det nye designet gjennom UB var ikke et sjakktrekk:) keep up the good work!

 23. Elsker generelt bloggen og designet ditt så ikke noe i veien med det! :)

 24. Hei! Det som gjør at jeg ikke har vært like aktiv eller har vært like mye inne på bloggen din er at den er ekstremt treg. Har ofte opplevt at den henger seg opp, noe som også har skjedd på andre UB blogger. Noen ganger klikker hele nettleseren og jeg må logge helt ut… Synd, da jeg virkelig elsker bloggen din! <3 Klem fra meg til deg

 25. Synes det er vanskelig å finne frem til kategorier man vil lese om, mye enklere før da det lå som en egen “fane” øverst :)

 26. Jeg trives godt med den nye bloggen, men jeg leser innleggene dine via bloglovin på mobilen, så det er jo ikke en så stor forandring for meg.

  Som sagt er jeg jo ikke så ofte inne på selve bloggen, men jeg synes designet er helt greit. Liker at det ikke er så mye reklame som på den forrige, men det er noe med det store bildet på starten av hvert innlegg som jeg ikke faller sånn for. Men dette er jo min personlige mening, og det er viktigere at du skal være fornøyd enn meg eller en annen leser:)
  Jeg kommenterer ikke så ofte, så jeg har ingen spesiell mening om det egentlig. Grunnen til at jeg ikke kommenterer så ofte er ikke pga. deg eller innleggene, siden de er jeg veldig fornøyd med, men heller det at jeg ikke er så interessert til å kommentere og sånn føler jeg det på andre blogger jeg også leser;)
  Det er ingenting jeg vil klage på når det gjelder bilder, innlegg osv. Du gjør en super jobb Lene, og det er dritkult at du har laget en ny kolleksjon for BikBok! Gleder meg veldig til den:D

 27. Grunnen til at jeg ikke har kommentert i det siste er fordi innleggene dine ikke kommer opp på bloglovin.. Det har bare kommet opp noen få, men ikke alle. Jeg begynte å tenke på hvorfor du ikke hadde blogget og skjønte ikke noenting, så sjekket jeg siden din på bloglovin og der ligger innleggene dine, men de kommer ikke opp i selve feeden min om du skjønner. Vet ikke om det bare er meg eller om flere sliter med det, men veldig kjedelig! Det er bare din blogg jeg opplever dette med på bloglovin.. :(

  http://www.katrineaastorp.blogg.no

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *