Lille julaften


O’ herlige julemorgen ♥

Jeg og Gard sitter i hver sin godstol foran juletreet med kaffe og nyter stillheten! Vi er hele 11 stykker hjemme til jul, og alle andre sover enda. Jeg og Gard våkner alltid tidlig og har vært våken en god stund allerede. Herlighet, så godt det er å være hjemme, ubeskrivelig! Uvant å ha så mye tid til overs, men så deilig. Ingenting vi skal rekke, ikke noe jag mot klokken, ingen stress, bare kos. Håper dere har det på samme måte ♥ Virkelig godt for kropp og sjel. Er så glad Gard er med meg hjem til jul, det gjør at julen blir komplett.Vi er som sagt 11 stykker her hjemme til jul. Pappa og stemor, lillesøster Oda på 14 år, lillesøster Anniken på 23 år, storebror Arnt på 28 år med kjæreste og to barn på 2,5 og 7 år, storebror Chris og kjæresten, og Gard. Igår kom alle i hus, og vi koste oss med middag, spilte Ryktet Går og Kortskalle, er så utrolig gøy med spillkvelder.
Pappa og de har nettopp pusset opp kjøkkenet, og det er så fint! Nesten samme gulvet som vi har i leiligheten også, love it. Ingenting er som å være hjemme på landet, sover godt og tar det helt med ro. Nå er det bare å glede seg til imorgen! Idag står julebaking, Alene Hjemme 1 & 2, pakkeleken og skalldyraften på planen. Ha en nydelig lille julaften ♥ Kos dere massemasse! 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *