– Good news –

Vil bare informere dere om at det vil bli et nytt slipp av produkter i natt / imorgen tidlig hos byleneorvik. Vanskelig å si akkurat hvilket tidspunkt- så det er bare å følge med, dette er det nest siste slippet- og den siste muligheten til å sikre seg produktene på nett skjer natt til onsdag eller torsdag (Dette kommer jeg tilbake til) Dere kan få tak i produktene hos byleneorvik i natt, altså ♥ I tillegg må bare dele min favorittsang med dere, har helt hekta på den. Repeat! Og en ordentlig gladsang! Jeg og Gard har fått tak i billetter til Calvin Harris konserten som finner sted under Oslo Live Festival i Oslo Spektrum den 28 juni, hurra!!! Elsker sangene hans!  Dere kan tro vi gleder oss! Om du vil sikre deg billett FØR det ordinære billettsalget starter, kan du finne billetter til kun 300,- her. Disse må kjøpes før førstkommende fredag kl 15.00- da vil de legges ut til 650 + avgifter- så det gjelder å sikre seg en billett før den tid. 300,- er jo under halv pris, første mann til mølla ♥

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *