A white coat

Love this coat from my own collection, this is friday’s look ♥ Jakke BIK BOK BY LENE ORVIK – Bukse og genser BIK BOK – Veske Zara – Sko Windsor Smith

God morgen fra Geilo! Vi måtte se oss nødt til å stoppe her igår, været var rett og slett helt forferdelig å kjøre i! Det pøste ned, var svære vanndammer i veiene, fosser som sprutet ned fra bergknausene langs veien, og ikke minst var det bekmørkt ute, så sikten var dårlig. Heldigvis er vi så heldige at vi har muligheten til å stoppe på Geilo når vi kjører Bergen – Oslo. Når vi kom inn på hytten, så vi på nyhetene at E16 på Voss hadde blitt stengt pga flom, så vi hadde flaks som kom oss gjennom.  Det var jo deilig å få en kveld til på fjellet, selv om det absolutt ikke var planen. Så nå skal vi kjøre hjem igjen til Oslo, der venter det jobb, intervjuer og møter! Ha en deilig start på uken ♥

1 Comment

  1. Love it!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *