Poolparty


– This girl is ready for pool party at SLS hotel – Woop Hei fininger der hjemme ♥ Og god lørdag! Nå er vi straks på vei ut døren til Poolparty på SLS, æææ – det blir så gøy! Aldri vært på poolparty før, og vi har lenge snakket om at vi må gjøre det. Så vi har booket bord, og er en stor gjeng som skal. Dette blir så spennende! Noen som har vært før?  Så utrolig digg på takterrassen her nå, digg å chille her litt før vi drar avgårde. Badedrakt fra Bik Bok – Briller Céline – Skjorte American Apparel 

Igår kjørte vi forresten innom Sawgrass Mills på turen, var der i fjor også- og Gard hadde så lyst innom, så da var vi der en liten stund før vi kjørte hjem igjen. På kvelden var jeg og Gard på Nobu på Miami Shore Club. FOR et hotel, og for en uberkul restaurant. Anbefales virkelig! Deretter møtte vi resten av gjengen å dro på LIV. Vi hadde svært bord der, med utsikt over hele lokalet, og det var så utrolig gøy! LIV levde absolutt opp til forventningene. Dyrt, ja- men absolutt verdt det for en kveld!  Håper dere har det bra ♥

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *