My mondaymorning


Bananpannekaker med frukt, og ferskpresset appelsinjuice. Fått helt hekta på de bananpannekakene, de er så utrolig gode ♥ Våknet av klokken halv 7 idag, hadde så mye og gjøre- så da var det bare og komme seg opp. Sånn ser det ut på spisestuebordet mitt idag. Moteblader, inspirasjon, og små søte post-it lapper. Skulle ønske jeg kunne avsløre hva jeg holder på med, men det må nok holdes hemmelig en god stund til ♥ Jeg vet ihvertfall bare at jeg gleder meg ihjel!Alle disse bladene gav meg god inspirasjon, men det er nok Stylemag som stikker av med favorittblad tittelen for min del. For et inspirasjonsblad ♥

Nå er jeg klar for å løpe på mølla igjen, løpte 3 ganger forige uke, inkludert en lørdagstur utover mot Bygdøy. Jeg synes faktisk det er gøy nå, og jeg håper så inderlig det varer!

Toppen er fra Casall.  – Ha en deilig mandag, dere –

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *