Sundaystroll

Chill søndagsantrekk ♥ Tights : Nike Jakke : Mountain Works Sko : Junkyard Tshirt : BIK BOK : Solbriller : RayBan  Ble en liten tur ut igår sammen med Gard, guttene og Hege- men likevel våknet vi begge klokken 8. Lagde bananpannekaker til frokost, og nå kom vi nettopp tilbake etter en deilig søndagstur på Fornebu sammen med noen an kompisene til Gard. Så fint der ute synes jeg. Utrolig imponert over Statoilbygget de har fått opp! 
Avsluttet turen med lunsj, før vi dro hjem igjen. Resten av søndagen er det jobb som gjelder for denne jenta, selv om jeg helst kjenner jeg kunne krøpet under teppet i sofaen og bare slappet av. MEN! Heldigvis er det gøy jobb som skal gjøres, og da blir alt så mye lettere. Ikveld står deilig kalkunmiddag på planen, gleder meg til det allerede ♥ 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *