Champs Elysee

Idag har vi gått opp og ned Champs Elysee, sett i butikker, spist fransk løksuppe, og drukket deilig smoothie. Må ha en del pauser innimellom, blir litt slitsomt i lengden med all gåingen, så pauser må man ha. Fikk sikret meg noen svarte, spisse pumps fra Zara, en lysegrå treningstights, en ny parfyme, leppestifter og en foundation. Også var jeg innom Abercrombie for å kjøpe gave til min kjære. Han må jo også få ♥ Imorgen satser vi på å gjøre litt mer sightseeing ting, samt gå gjennom gatene med flere merkebutikker- så det blir hyggelig. Nå slapper vi av, før helaften ikveld. Blir hyggelig å oppleve nattlivet i Paris. 

Malene Birger : Cardigan H&M : Kåpe Vivikes : Hatt Marc By Marc Jacobs : Clutch BIK BOK : Topp Acne : Sko


Hei Eiffeltårnet, imorgen kommer vi ♥

Paris er deilig, vært litt skiftende vær idag, litt sol, overskyet og regn innimellom. Imorgen satser vi på blå himmel! 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *