Tuesday

Nå er vi snart på vei til Hanami på Tjuvholmen for å spise middag med følget fra Beitostølen i helgen, Ian og Lauren kom tilbake til Oslo idag. De reiser imorgen tidlig, så vi tenkte en god middag på Hanami var midt i blinken for avslutningen på besøket deres. Ellers idag har jeg vært i møte og på lunsj sammen med Henriette, Helle og Camilla. Helle og Camilla hadde med seg sine to små, Storm og Nova- og det var så hyggelig. Espressohouse på St Hanshaugen var så utrolig koselig, anbefaler dere et besøk om dere ikke har vært der. Veldig stort, og perfekt for de med barnevogner. God mat også, masse kaker og godsaker. Litt for mye godsaker . .

Meg og søteste Camilla, hun har det fineste colgatesmilet jeg vet om ♥

Tiger of Sweden : Jeans / ACNE : Sko / By Marlene Birger : Cardigan / BIK BOK : Jakke / Alexander Wang : Veske / ACNE : Skjerf  Håper kvelden deres blir fin ♥

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *