Canon S120

Annonse Hei dere! Fikk presset inn en rask lunsj med Helen idag, på Kolonihagen på Frogner. Aldri vært der, men hørt så mye bra. Og FOR et koselig sted, dit skal jeg gå oftere. Nydelig mat også ♥ Her kommer dagens antrekk som er tatt med det lille favorittkameraet mitt Canon S120, som jeg tidligere har skrevet om. Det gir så gode bilder, er lett og enkelt å ha i vesken, det veier jo knapt noe! Man kan jo ha så mange forskjellige kreative filtre, prøvde ut noen idag ♥ Nøytrale farger /
Svart hvitt / Sepia / Jeans BIK BOK / Boyfriends jeansshirt / Jakke Styleway By Lene Orvik / Veske Alexander Wang / Sko ACNE / Lue FWSS Slik ser kameraet ut. Lite og nett ♥ Litt info om hvilke kreative filtre kameraet inneholder : Stort dynamisk omfang, nostalgi, fiskeøyeeffekt ( denne er morsom, haha..) Miniatyreffekt, lekekameraeffekt, myk fokus, ekstra livaktig, plakateffekt, fargeaksent, fargebytte. I tillegg til Diskré, Movie Digest og film. Med fargebytte kan man feks ta bilde av sofaen sin, og deretter bytte farge på den. Med filmklipp tar kameraet 4 sek. film hver gang du tar ett bilde, og setter det sammen til en liten film.. Smart.  I tillegg har kameraet Smart Auto 8 58 typer motiver.. Så det er nok av ting man kan teste ut med dette kameraet, og det beste er jo størrelsen. Deilig og kunne få plass i selv en liten hverdags-og fest veske. Tommel opp fra meg! Les mer om kreative filtre her.  Flere som har dette kameraet? ♥

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *