H O M E : Morgenkos

Hei ♥  Halveis til julaften idag, hurra!

Jeg og Poco har nettopp vært på en lang, og frisk tur. I tillegg fikk vi gått innom posten og hentet kjolen til julebordet med bestevenninnene ikveld! Det gledes. Vi skal være her hos oss, Gard er jaget bort til Erik, og vi skal lage juletapas og kose oss!

I mens skal vi (jeg og Poco altså) bare kose oss her hjemme med lunsj, jobb, sortering av klær til utsalget, innhandling av tapas til kvelden og shinings av resten her i leiligheten. Stuen og kjøkkenet er allerede i mål ♥

Åååå, er så fornøyd med stuen vår. Og i januar får vi peis, en hvit peis som kan dreies rundt, DET blir fint! Og varmt, mihihi.

Nå må jeg hive meg irundt her, mye som skal gjøres- og jentene kommer kl 18.00. Skrives senere ♥

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *