Tilbake i Oslo

Hei fine folk! I skrivende stund blir jeg bortskjemt i frisørstolen hos Malene på Hendrix Hair. Lucky girl! Kom hjem litt over klokken åtte igår kveld,  og var på Telenor Arena før klokken 9, så vi var passe stresset og svette når vi endelig kom frem, hihi. Hadde egentlig ståplasser, men fikk tilbud om to VIP billetter rett før konserten, så da var det bare og hive seg irundt for å selge de andre, og det klarte vi! Så vi hadde en fantastisk opplevelse, og havnet på afterparty på Sollihagen. En supergøy kveld! Beyoncé er den råeste dama jeg vet, og hun synger virkelig som en GUDINNE! Flere som var?? Bra ikke sant? Her kommer dagens antrekk i det fine, varme været i Osloby. ELSKER de nye sandalene mine, åh! Fineste sandalene jeg noen gang har hatt. Fant de på Pimkie i Cannes. LOVE! Skjørtet & toppen er fra BIK BOK / Beltet & vesken fra Zara / Briller Gina Tricot. Nå skal jeg bli enda mer sommerblond, gleder meg!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *