Bandage dress

GOD MORGEN solstråler! Her i Antibes er vi lys våken, og klar for en heidundranes dag. Nå skal vi slappe litt av med bassenget, før vi setter igang med dagen. Har så mye bra i vente, gleder meg! Igår var vi på et utested som heter Baolo, helt sinnsykt rått! Råeste utestedet jeg ihvertfall noen gang har vært på, vi kom dit rundt halv elleve, og bestillte masse mat. Ikke ofte man spiser ute så sent i Norge. Også er jo utestedene åpne til langt ut på morgenen.. Vi dro hjem rundt kl 05, og det er jeg veeeldig glad for idag. Men ÅH så gøy vi hadde det! Tidenes kveld. Her er gårsdagens kjole : Kjolen er fra Kouture, og dere finner den HER – eller i butikken deres på Arkaden. Den er ganske liten i str,så ta en str større enn dere bruker. Jeg har den i str S. Nå fikk vi nettopp de to andre jentene hit! De kom fra Oslo nå, så nå skal vi BARE KOSE OSS!! To stykk nydelige jenter. Bassenget og tanning here we come. Skrives senere!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *