Egypt

Åh dere! Nå sitter jeg på balkongen i bare bikinien og ser utover den fantastiske utsikten vi har over bassenget. Vi har hatt litt av en reise, og er stuptrøtte pga lite søvn. Så nå har vi spist en bedre frokost, og planlegger solseng, soling og SØVN. Hotellet er kjempefint forresten, vi bor på et splitter nytt rom på den nye delen av hotellet her vi bor. På Hilton Sharks Bay, ikke så langt fra Sharm El Sheik. Fantastisk uteområde, masse restauranter og bare KOS KOS KOS. Åh, så deilig det skal bli og bare slappe fullstendig av i en hel uke. JIPPI! Gleder meg til å bli brun! Her er litt bilder av rommet vårt. Nå skal vi finne solsengen før vi bokstavelig talt stuper. Vi skrives senere, også håper jeg at dere har en kjempefin 2 påskedag! Forresten, vi tenker oss inn til byen senere ikveld, for å gå i litt butikker. Men orker ikke sånn maseopplegg, så hvor burde vi gå – og hvor er det ordentlige butikker? Ps .. Vi har ikke mindre enn 32 grader her idag … Just sayin’ :-D

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *