Dinner on the beach

Tittei til alle der hjemme ♥ Idag er SOLEN her, jippi! Så nå nyter vi alle solstråler vi kan ute på den deilige terrassen vår! Blir mye bading da, siden det er 110 grader ute, hihi.. Deilig! La det vare! Igår var vi ute å spiste på en italiensk restaurant som heter Allegra, den ligger på østsiden av øya, så vi tok en buggy i mørket. Så koselig! Da vi kom frem fikk vi bord nede på stranden, toppen av romantikk? Vi bestillte vin og biff, og ble sittende å kose oss i ca 30 minutter, før værgudene bestemte seg for å blåse opp til storm.. Så både maten, bordet- og vi holdt på å blåse vekk ett lite sekund.. Men vi kom oss i ly, og maten var god! Vi fikk ihvertfall opplevd litt romantikk på stranden da ♥ Her er kveldens antrekk (uten sko da, selvfølgelig . .) Sko Nelly // Belte Zara // Skjørt River Island // Topp BIK BOK En finfin kveld. Nå må jeg ut i solen igjen! Og muligens ta meg en dukkert sammen med fargerike fisker. Ah! Ha en deilig søndag hjemme.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *