Gjensynsglede

God kveld til alle ♥ Ikveld har vi fått besøk av min kjære far, min kjære lillesøster, Bella og Mikko. Så koselig med familien på besøk igjen! Vi har spist hjemmelaget kjøttkaker med poteter, brunsaus og erterstuing. Så har Oda hjulpet meg å pakke, for imorgen går turen tilbake til hovedstaden igjen. Fineste lille! Søskenkjærleik Snilleste og besteste pappaen på jord! Pappa har bobil, tenk. Det er så koselig! Ingenting er som en god gammeldags bobiltur med familien. Det har det vært mange av opp igjennom oppveksten. Gledelig gjensyn med de to små også, alltid like herlig å se de også igjen. Er de ikke fine, vel? Så gøy med så mange kommentarer i kommentarfeltet igjen på forrige post, endelig!! Gir meg så mye motivasjon når dere er flinke og gi tilbakemeldinger ♥ Nå skal vi se film alle sammen og hygge oss. Kos dere!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *