Utdrikkingslag!

GOOD MORNING! Nå har vi akkurat vært og vekt vår kjære veninne, og kommende brud – Lise! Det gjorde vi eksakt klokken 07.00, så idag er det hennes dag, og det kommer til å bli en helt supermorsom opplevelse for henne. Er ikke helt sikker på alle planer, men jeg vet så mye at det innebærer spadag, bading, frokost, lunsj, frukt, sprudlevann, tapas og mye mye mer. Gleder meg ihjel! Vi holder det gående helt til vi nesten stuper i natt, så det blir noen timer dette her, hihi . . Vi skal direkte fra spadag og hjem til en av forloverene – så jeg har pakket bagen med vin, sminke og klær til kvelden. Wuhu! Skjørt og jakke Zara // Blazer Gina // Sko JC En sneak peek på kveldens antrekk . . Kameraet er med, så dere får se bilder imorgen ♥

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *