Chocolate brownie

Bilde sier mer enn ord . . Nå koser vi oss! Jeg, Rolf Ivar og Sander har nettopp spist deilig tacos, og er helt slått ut etter en herlig og lang tur sammen med svigermor – hvor turen gikk til Fjellstua (Hvor man har utsikt over heeele Ålesund, nydelig..) Deilig og få lufte hodet litt idag kjente jeg. Så tok vi svigermor sin snarvei hjem igjen, gjennom svarteste skogen, hihi – gøy ! Føltes ut som jeg var lita jente igjen. Heldigvis hadde vi lommelykt fra iPhonen. Dagens teknologi … Se nydelige utsikten fra huset til svigers, og ikke minst – fargene på himmelen .. Først .. Sukkertøyshimmel :-* Sååå .. Nydelig, ikke sant? Pappa sier alltid at det blir fint vær dagen etter når himmelen har så nydelige farger, og det stemmer ALLTID. Alt han vet .. Nå skal vi spise enda mer brownies og bli stappmette – mmmmm… Gulrotkake igår, brownies idag – å åo.. Å nyte dagene er viktig. Og nyte kake er enda viktigere, mihi .. Fin kveld til dere alle.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *