Fretex goes online!

Er dere like glad i Fretex skatter som meg? Og ikke minst, å gi bort klær til veldedig forhold? I samarbeid med miinto.no – går nemlig Fretex ONLINE!! Er ikke det gøy?! Jooo! Og fretex online kan dere besøke her! Se den skjønneste banneren som Louise, vår grafiske designer har laget. Skikkelig koselig synes jeg, litt sånn .. GOD. Får en fin følelse av å se på den, hih. Uansett, jeg – sammen med Kathrine Sørland, og bloggere som Cathrine Heienberg, Eva Wigert, Mari Haugersveen og Monique Lund har alle donert plagg til Fretex. Her er plaggene jeg har valgt å gi vekk i første omgang, og mer blir det selvfølgelig etterhvert! Kjole // Sko // Kjole GO CRAZY, jeg skal ihvertfall klikke hjem noen Fretex favoritter as we speak. Støtt Fretex med plagg du også. Eller gjør du det kanskje allerede? Spread the LOVE, koselige mennesker :-* Knisknis  

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *