Last night in Gran Canaria

Idag er dagen for hjemreisen kommet, og jeg synes det er supertrist. Kunne tenkt meg å vært her ihvertfall to dager til .. Flyet går ikke før 16.00, og vi våknet opp til nok en dag med grått vær, kjedelig – men været kan man ikke gjøre noe med. Vi får gjør det beste ut av de siste timene. Igår dro vi ut og spiste, så tok vi tidlig kveld – deilig med en god natts søvn før reisedagen. Jeg spiste en absolutt fantastisk oksefilét, med peppersaus, ris og baktpotet – mm! Hadde på meg en paljettkjole fra Nelly, elsker den. Du finner kjolen her. (affilateslenke) Kommer hjem ganske sent ikveld, så mulig at vi ikke skrives før imorgen :-* Ha det fint så lenge. Og god helg, forresten!  

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *