31 desember 2011

Hei hopp vakre lesere! Siste dagen i året, og jeg er i full gang med å forberede kveldens festmåltid! Ikveld blir det kalkun, stuffing, grønnsaker og nydelig saus. Om en times tid, tar vi med oss masse mat, vin, partyklær og kjører opp til svigers. Klokken 18 er det duket for mat, og så får vi se hvordan kvelden utvikler seg. Vi har faktisk ingen andre planer enn middag, litt vin og familie akkurat nå, men noe festligheter med venner blir det nok utover kvelden. Nå har jeg vært og grillet meg i solarium, kroppen må jo ha litt underlag før sydenturen (som er om en uke, iih) Genser & jakke fra Zara / Tights fra Cubus / Lommebok ACNE / Sko Jeffrey Campbell Vreeland Jeg får skyndte meg å pakke litt, vi skal ordne oss til kvelden oppe hos svigers, så da må både krølltangen og sminken være med. Nyt siste dagen i 2011, så skrives vi senere ikveld :*

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *