Inspirasjon ..

Jakke her / Tights her / Klokke her / Sko her / Bluse her / Smykke her / Veske her Tights her / Genser her / Sko her Sko her / Genser her / Bukse her Fant ikke de tilsvarende produktene på nett, så gjorde det likegreit om til sølv og svart. Topp her / Sko her / Skjørt her / Smykke her Så har jeg fått noen nye kjoler i posten. To av de var for store, så jeg må sy de inn i løpet av julen .. Men her er ihvertfall de to andre. Kjole her. Kjole her. Håper dette kan gi litt inspirasjon i en ellers mørk vintertid .. Vanskelig å få antrekkene til å bli helt på topp, som jeg skrev tidligere i uken. Virkelig vanskelig å finne motivasjonen til å “pynte” seg .. En god del av dere var enige med meg der .. Men, NÅ snur solen snart! Vi har kommet hjem fra mamma, savner de allerede.. Snufs. Men som plaster på såret skal jeg ut med Ålesundsjentene ikveld. Woop, woop ! (Affilateslenker)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *