Some outfits

Hei hei glade mennesker! Jeg er så spent, og glad – og lykkelig og alt det fine som det går an og være. Det kribler i magen, og jeg klarer nesten ikke vente med å komme i gang med flyttingen!! Det første jeg skal gjøre, er å ta et skikkelig oppgjør med klesrommet mitt. Jeg orker rett og slett ikke å dra med meg alt jeg har av klær og sko. Starter med å oppdatere salgs bloggen allerede…. I kveld.. Kanskje? Her får dere litt outfits fra de siste dagene, hodet mitt har jo vært helt andre steder denne helgen..

Kjole & jakke fra Gina Tricot // Veske Aldo // Skinnrem DetNye // Klokke herfra (annonse) // Smykke H&M

Kjole fra Nelly, her // Smykke Dorothy Perkins Jeans BIK BOK // Topp Primark // Smykke H&M // Sko Nelly // Veske Zara Kjole Gina Tricot // Smykke herfra (annonse) // Jakke H&M // Veske River Island   Ha en strålende dag. Jeg sier ifra så fort salgs bloggen er oppe og går.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *