Update from London

Hei hjerter. Vi har kommet oss vel frem til herlige London. Her er det strålende sol og alt er bare velstand! Vi bor i leiligheter på Oxford Street, så midt i smørøyet med andre ord. Vi har nettopp kommet inn etter dagens innsats med shopping! Vi er så slitne. Det tar virkelig på å traske opp og ned disse gatene. Men litt nytt har det blitt idag. Vi har jo tross alt nettopp kommet. Nå skal vi freshe oss opp og pynte oss med høye hæler, drikke litt vin for å bli fin – spise en bedre middag – og deretter sjekke utelivet! Så denne kvelden ser jeg frem til! AH – LONDON. Topp & shorts BIK BOK / Veske Zara Meg og verdens fineste søstre. Kamilla og Ida. Dagens fangst.. My very own levis shorts, denne har jeg jaktet på lenge! Fra urban outfitters. Nå må jeg hoppe i dusjen! Vi blogges nok imorgen. Nå skal vi kose oss!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *